06 / 05 / 2024

Kayserili emeklilerden TOKİ anketine yoğun ilgi!

Kayserili emeklilerden TOKİ anketine yoğun ilgi!

TOKİ'nin emeklilerimiz ve dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için açıklama yaptıktan sonra faaliyete geçen Kayseri Valiliğin isteği üzerine Emekliler derneğin yapmış olduğu ankete emeklilerden yoğun katılım oldu.



TOKİ'nin Başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için açıklama yaptıktan sonra faaliyete geçen Kayseri Valiliğin isteği üzerine Emekliler derneğin yapmış olduğu ankete emeklilerden yoğun ilgi ve katılım oldu. 

Kayseri Emekliler derneğini yapmış olduğu ankete emekliler derneği üyelerinden yoğun katılım ve başvuru oldu.Emeklilerin konut ihtiyacını karşılamak için yüzde 25'lik kontenjan ayırmaya hazırlandığını müjdeleyen TOKİ'nin müjdelediği 200 bin yeni konutla başta emeklilerimiz olmak üzere, dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerin hızlandığını söyledi. 

Emekli ve dar gelirli vatandaşları, uygun ödeme koşulları ve 240 ay vade imkanıyla ev sahibi yapma hedefiyle yürüttükleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını belirtiler, Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını dikkate alarak yaptığımız planlamalar doğrultusunda, Anadolu'nun farklı illerinde başlattığımız konut satışlarında emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz. Pek çok şehrimizde emeklilerimize özel yüzde 25'ye yakın kontenjan ve uzun vadeli ödeme koşularıyla konut satışını gerçekleşmektedir. 



Kayseri Meydan 


Geri Dön