Kent Haberleri

Kayserispor'a beş yıldızlı tesis!

Kayserispor, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı sosyal tesislere 15 gün içerisinde taşınacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor ile Boydak Holding arasında yapılan isim sponsorluğu  imza törenine katıldı. Kayseri Büyükşehir Başkanı Çelik, Büyükşehir Belediyesi’nin tamamladığı yeni tesislerde yapılan törende, Kayserispor’a beş yıldızlı bir tesisi kazandırdıklarını belirtti.

Şehrin iki önemli değerinin bu protokolle bir araya geldiğini söyleyen Başkan Çelik, “Bu bir araya geliş şehre artı bir değer katacak. Avrupa’da birçok şehrin adını futbol sayesinde duyuyoruz. Türkiye’de de Trabzon’un bilinilirliğinin artması bu nedenledir. Şehrin marka değeri için bizim de spor kulüplerimizi ayakta tutmamız lazım. Şehirlerin marka değeri şehirde üretilen ürünlerin marka değerleriyle doğru orantılıdır. Bu nedenle spor kulüplerimizin yanında olmamız lazım. Bu anlamda Boydak Holding TMSF yönetimi olarak şehre böyle bir destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı etsin. Bu protokolün diğer ticari kuruluşlarımıza da örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İmza töreninin yapıldığı Kayserispor’un yeni tesislerine de değinen Başkan Çelik, beş yıldızlı otel kalitesinde bir tesisi kısa sürede tamamladıklarını belirtti. Başkan Çelik, 15 gün içerisinde futbolcuların da yeni tesislere taşınacaklarını söyleyerek, tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.