Genel

Kazan Belediyesi'nden çevreci müteahhitlere ödül!

Ankara Kazan Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi. Birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan inşaat elde etti...

ANKARA- Kazan Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi. Belediye Meclisi kararıyla, 2013 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 70 adet çok katlı binada iç dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterleri en iyi şekilde yerine getiren müteahhitleri belirlemek için 5 kişilik komisyon kuruldu. Hacı Bekir Ünüvar'ın başkanlığındaki komisyon ilk üçe giren bina ve müteahhitleri tespit etti. Komisyonun değerlendirmesinde birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan inşaat elde etti. 


Belediye Köprübaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle çevreci müteahhitlere ödüllerini veren Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çevreye duyarlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik etti. 


Anayurt Gazetesi