25 / 07 / 2024

Kds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydemir Gezici, İsmail Kaygusuz ve Şener Öztürk ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.





Kds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aydemir Gezici, İsmail Kaygusuz ve Şener Öztürk ortaklığında kuruldu.


Kds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi veya özel, kamu kurumlarının veya kurulusların insaat isleri, fabrikalar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeridevlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim merkezleri, ögrenci yurtları, turistik konaklama, sportif ve tamamlayıcı tesisler, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon islerinininsasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. -Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Kds Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cevatpaşa Mah.Kemaliye Sok. No.54/6 Bayrampaşa 



Geri Dön