Yeni Şirketler

Keçiören Belediye Başkanlığı arsa satıyor!

Keçiören Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve lpg istasyonu arsasını satmak üzere ihale açtı

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Ovacık Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkardı. Keçiören Belediyesi tarafından satışa konan Ovacık Mahallesi'ndeki arsa 6 bin 440 metrekare büyüklükte. İmarda akaryakıt, LPG satış ve servis istasyonu arsası olarak geçen taşınmaz için Keçiören Belediyesi 6 milyon 500 bin TL tahmini bedel ve 195 bin TL'de geçici teminat tayin etti.

Akaryakıt istasyonu arsasının ihalesi 15 Nisan 2010 tarihinde saat 15.00'de Belediye encümen salonunda kapalı zarf usulü ile yapılacak.
Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

----------

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık Mahallesi 6 numaralı parselde kayıtlı 6 bin 440 metre karelik parseldeki akaryakıt ve lpg istasyonu arsasını satmak üzere ihale açtı.

Keçiören Belediyesine ait taşınmazın satışı, kapalı teklif usulü ile 15 Nisan 2010 tarihinde saat 15.00'de yapılacak.

Muhammen bedeli 6 milyon 500 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan muhammen bedeli yüzde 3'ü tutarında 195 lira geçici teminat alınacak.

Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi mesai saatleri içinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden satın alabilecek.
AA