27 / 04 / 2024

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.



Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, burada önemli açıklamalar yaptı.

- Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Ankara  Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi için İller Bankası Genel Müdürlüğü eliyle belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını dile getiren Kurum, "En kısa sürede kulemizi bitireceğiz ve gerek rekreasyon alanlarıyla gerek çevre düzenlemesi projesiyle yine Keçiören'imizin markasına marka katacak bu projemizi de tamamlıyor olacağız." dedi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Bakan Kurum, Keçirören Belediyesinin yürüyüş ve bisiklet yolları yaptığına işaret ederek, "Hedefimiz tüm Türkiye'yi bisiklet yollarıyla örmektir. Yeşil alan miktarlarını ve yürüyüş alanlarını artırmaktır. Bu çerçevede de Keçiören'de bazı mahallelerimizde 4 milyon bedelli yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız. 2 milyon lirasını hibe, 2 milyon lirasını da İller Bankası Genel Müdürlüğümüzden kredi vermek suretiyle sürecimizi tamamlayıp, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek adımları atacağız." dedi.

 

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!


Geri Dön