Dekorasyon

Kelebek Mobilya 8 milyon TL'lik satış hedefliyor!

80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor...



80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürüyor. Halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor. Şirketin kat ettiği yolu ve yer aldığı projeleri Kelebek Mobilya Projeli İşler Müdürü Alaettin Erkök ile görüştük. 


Kelebek Mobilya hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Alaettin Erkök: İki yıl sonra 80. yaşını kutlayacak olan markamız Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürmekte. 1935 yılında uçak kanatlarına kontrplak üretmek için kurulan Kelebek, 1978 yılında dünyanın en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak modüler mobilya fabrikasını açmış. Firma tarihinden bahsetmişken atlanmaması gereken başka bir nokta da 1990 yılından beri halka açık şirket statüsünde olmamızdır. 


İnşaat-Yatırım