03 / 05 / 2024

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Kelebek Mobilya, Stüdyo 40 uygulaması ile İSMOB'da!

Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek.




Türkiye'nin köklü mobilya markalarından Kelebek, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşecek olan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) yeni koleksiyonlarını sergileyecek Tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkacak olan Kelebek, standmda ayrı bir alanda bulunan Stüdyo 40 adını verdiği uygulaması ile küçük metrekarelere A'dan Z'ye nasıl bir yaşam alanının sığdırılacağını da gözler önüne serecek. 


'Sanal Gerçeklik gözlüğü ile ziyaretçilerine gerçeküstü bir deneyim de yaşatacak olan firma, yeni ürünleri ile beraber 40 metrekarelik ev konseptini ve yeni teknolojik koltuğunu da tanıtacak. 


Türkiye'nin önde gelen köklü mobilya markalarından Kelebek; yenilikçi tasarımları, fonksiyonel mobilyaları ve dar yaşam alanlarında yarattığı pratik çözümlerle İSMOB'da öne çıkmayı hedefliyor. Kentsel dönüşüm ile beraber küçülen metrekarelerde hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan firma, fuarda estetik bakış açısıyla yorumladığı fonksiyonel ürünlerini tanıtacak. Aynı zamanda farklı bir çalışma da gerçekleştirecek olan Kelebek; 40 metrekarelik bir alana mutfak, banyo, yemek odası, yatak odası ve oturma grubu sığdırarak fonksiyonel ve modüler ürünleri ile nefes alan mekânların nasıl yaratıldığını ortaya koyacak. 


Kelebek'in yeni koleksiyonları arasında yer alan; USB ve şarj girişi bulunan teknolojik koltuk, çalışma masasına dönüşebilen sehpa, masa olarak da kullanılabilen şifonyer gibi inovasyon odaklı mobilyaları da fuarda ilk kez görücüye çıkacak. Stüdyo 40'm içinde bulunan 'Sanal Gerçeklik' gözlülüğü ile yeni tasarımları farklı kumaş seçenekleri ile incelenebilecek. 


Simülasyon ve Eğitim Sistemleri konularında uzman mühendisler tarafından 2011 yılında kurulan SİMTEK ile yapılan ortak çalışma ile gerçeğe çok yakın bir simülasyon sunan uygulama sayesinde, gözlüğü takan ziyaretçiler bir evde geziyormuşçasma gerçeküstü bir deneyim yaşacaklar. 


Habertürk Ek


Geri Dön