Sektörel

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.Yaklaşık 85 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor

Giderek zorlaşan ekonomik şartlar ve hayat pahalılığı nedeniyle satın almak yerine kiralamaya olan ilgi de artıyor. Yaklaşık 85 yıldır mobilya sektöründe faaliyet gösteren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Kaliteli ve ergonomik ürünleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan şirket, yenilikçi vizyonu ile mobilyada yeni trendlere yön veriyor. Adından söz ettiren tasarımlara imza atan Kelebek Mobilya, mobilyada kiralama dönemini başlatıyor.

Mobilyakirala.com.tr ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyuran Kelebek Mobilya, mağazalardan müşterilerine kiralama seçeneğini de sunuyor.

Kelebek Mobilya, Türkiye genelinde 200’ün üzerinde mağazaya sahip ve her gün binlerce insanın ziyaret ettiği online mağazası ile de dijital kanallardan alışverişi tercih edenlere hizmet veriyor. Mobilya kiralama dönemine ilişkin Kelebek Mobilya’dan yapılan yazılı açıklamada, mobilyakirala.com.tr iş birliğiyle ilk etapta; Kelebek Mobilya’nın Ankara’daki belirli mağazalarında yeni uygulama hizmete gireceği bildirildi.

İlerleyen dönemdeyse mobilya kiralama seçeneğinin diğer Kelebek mağazalarında da sunulacağı belirtildi. Buna göre, müşteriler mağazalara gelerek kiralamak istedikleri kategorilerindeki ürünleri Kelebek Mobilya ve mobilyakirala.com güvencesini de alarak tercih ettikleri zaman dilimine göre kiralayabilecek.

SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, ekiplerin uyum içinde çalışması sonucu başarılı ve kusursuz bir sürecin hayata geçirildiğini söyledi. Kuruldukları ilk günden bugüne kadar mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olduklarının altını çizen Serkan Kaplan, şimdi de mobilya sektörüne yeni bir soluk getirerek mağaza içinde kiralama dönemini başlattıklarını açıkladı.

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, ilk etapta Kelebek Mobilya’nın Ankara’daki şubelerinde başlatılacak test amaçlı uygulamanın, daha sonra 200’ün üzerindeki mağazada devreye girmesinin planlandığını ifade etti.

YURT DIŞINDA YAYGIN BİR MODEL

Mobilyakirala.com.tr Genel Müdürü Çiğdem Özgül de konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Kelebek Mobilya ile ortak bir sinerji yaratmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mobilyakirala.com.tr Genel Müdürü Çiğdem Özgül, Mobilyakirala.com.tr’nin Türkiye’de ilk mobilya kiralama uygulaması olma özelliğini taşıdığının altını çizerek uluslarası anlamda da bu mobilya kiralamasının sıkça tercih edildiğini dile getirdi. Özgül, yurt dışında yaygın olan bu modelin ülkemizde de ev ve ev dekorasyonu alanında sektöre yeni bir soluk getireceğine inandığını belirtti.