06 / 05 / 2024

Kelebek Petere ile mekanların havasını değiştiriyor!

Kelebek Petere ile mekanların havasını değiştiriyor!

Türkiye’ nin köklü markası Kelebek Mobilya, klasik tarz ve de modern çizgileri harmanladığı oturma grubu Petere ile mekanlarda canlı ve de renkli bir atmosfer yaratıyor.



Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin “sade” ve “işlevsel” konseptiyle tasarladığı yeni koleksiyonları ile fark yaratmaya devam ediyor. “Pure/Saf” anlayışını benimseyen tasarımcıların, ayrıntılardan kaçınarak ortaya çıkardığı Petere oturma grubu, zarif duruşu ve rahat kullanımıyla yaşam alanlarını keyifli hale getiriyor.   


Yaşam odaklı ürünleri ile mekanlara değer katan Kelebek’in yeni oturma grubu, mekanlarda renkli ve asil bir atmosfer oluşturuyor. Klasik tarz ile modern çizgilerin harmanlandığı Petere, torna ayaklı tasarımıyla da fark yaratıyor. Tekli, ikili ve üçlü koltuk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulan Petere, son yılların trendi çiçekli desenleriyle de oturma grubuna canlı ve ilgi çekici bir kimlik kazandırıyor. 


80 yıllık geçmişi ile Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek Mobilya, yıllardır farklı beğeniler için ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları ile yaşam alanlarında işlevsel ve estetik çözümler yaratıyor. Kullanıcılardan büyük beğeni toplayan Kelebek, başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. 


Geri Dön