02 / 05 / 2024

Kelebekia Konutları'nda 165 bin TL'ye!

Kelebekia Konutları'nda 165 bin TL'ye!

Fiyatların 165 bin TL'den başlayarak 450 bin TL'ye kadar yükseldiği Kelebekia Konutları, Sinpaş tarfından Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje Ekim 2012'de teslim edilecek



Kelebekia Konutları, Sinpaş tarafından Sancaktepe'de inşa edilen yeni bir proje. Yapımına Eylül 2010'da başlanan Kelebekia'nın Ekim 2012'de teslim edilmesi planlanıyor.

47 bin metrekare arsa alanı üzerinde 58 bin 736 TL inşaat alanına sahip olan Kelebekia Evleri'nde  51 bin metrekare satılabilir alana sahip.

440 konuttan meydana gelen projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekteki dairelerin yanısıra, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Kelebekia'da alanları 70 ila 184 metrekare arasında değişen konutlar mevcut.

Ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 470 TL olan projede fiyatlar 165 bin TL ila 450 bin TL arasında değişiyor. Kelebekia projesine özel, baz faiz oranının çok altında, örneğin 60 ay için 0,66 faiz oranı ile banka kredisi kullanma imkanı veriliyor. Kampanya süresinde kısa bir dönem için geçerli olan bu düşük faizli ödeme koşulunun yanında projede, Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler ile 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Bahçe katı, giriş katı ve 5 kat şeklinde inşa edilen projede yaklaşık 1.100 kişinin yaşaması planlanıyor.

Kelebekia'nın  tam ortasında, 4 bin metrekarelik kelebek şeklinde, hiçbir kimyasala gerek kalmadan kendi kendini temizleyen biyolojik bir gölet yer alacak. Ana konsepti oluşturan bu gölet ve çevresinde kelebek kanatlarından esinlenerek oluşturulacak peyzaj alanları, projenin 17 bin metre karesini oluşturuyor. Projede, yarı kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarındaki güneşlenme alanı, vitamin bar, cafe, fitness alanı, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatıları yer alıyor. Kelebekia’daki havuz yaz ayları dışında da sauna sonrası şok havuzu olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk defa bir açık havuz yılın tüm aylarına yayılan, uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor. Kelebekia’da ayrıca, üzerinde yoga ve egzersiz hareketleri yapılabilen, çocukların uçurtma uçurabildiği ve piknik yapılabilecek geniş çim alanlar yer alıyor.

Konsept bir proje olan Kelebekia’nın en ayırt edici özelliği, 4 bin metrekarelik kelebek şeklinde, hiçbir kimyasala gerek kalmadan kendi kendini temizleyen biyolojik bir göletin yer alması.

 

www.kelebekia.com.tr

0212 444 19 74

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön