Genel

Kelebekia'da yeni kampanyayla ödemeler 18 ay ötelendi!

Sinpaş Yapı, Sancaktepede gerçekleştirdiği Kelebekia projesinde başladığı satış kampanyasında tüm ödemeleri 18 ay sonra başlatma kararı aldı. Ödeme yapılmayan bu süre içinde vade farkı almayan Sinpaş Yapı, ara ödeme de istemiyor

Sinpaş Yapı, Sancaktepede gerçekleştirdiği Kelebekia projesinde başladığı satış kampanyasında tüm ödemeleri 18 ay sonra başlatma kararı aldı. Ödeme yapılmayan bu süre içinde vade farkı almayan Sinpaş Yapı, ara ödeme de istemiyor.

47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konut olarak geliştirilen ve Ekim 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje için yapılan kampanyada ayrıca, 18 ay sonra ev tesliminde taksitler 1.670 TL sabit taksitlerle başlatılıyor. Yapılan açıklamada çok uygun koşullarda kredi imknlarının da olduğu vurgulanırken, yüzde 80 oranında satışı gerçekleştirilen projede 60 ay için 0.69  ve 120 ay için de 0 .77 oranında kredi faizi uygulandığının altı çizildi. Ayrıca şirket bünyesinde yapılacak ödemeler için ise 72 ay vadeli ödeme planı yer alıyor.
Daire fiyatlarının 197 bin ile 540 bin TL arasında değiştiği proje, 21 bin metrekarelik gölet ve yeşil alanıyla dikkatleri üzerine çekmişti.