Sektörel

Keller Williams İzmir'deki ilk şubesini Bornova'da açıyor!

Türkiye'nin hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olan Keller Williams, Türkiye'deki 6'ncı, İzmir'deki ilk şubesini bugün Bornova'da hizmete açıyor. Keller Williams'ın, dünyada 20'yi aşkın ülkede, 700'ü aşkın Bölge Müdürlüğü bulunuyor


Türkiye'nin hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olan Keller Williams, Türkiye'deki 6'ncı, İzmir'deki ilk şubesini bugün Bornova'da hizmete açıyor. Keller Williams'ın, dünyada 20'yi aşkın ülkede, 700'ü aşkın Bölge Müdürlüğü ve 107.000'den fazla danışmanı olan uluslararası bir gayrimenkul markası olduğunu dile getiren KW Bornova Kurucu Ortağı Ömer Faruk Acar, "İzmir'de bölgelerinde uzman 40 gayrimenkul danışmanı kadrosu ile sektörün en güçlü 11 kurumsal firması ile çalışmaktayız.Danışmanlarımızın önünde değil arkalarında duran bir markayız. Alanlarında uzman, sektörel olarak eğitimli, teknoloji ve pazarlama alanlarında güncel ve donanımlı çok sayıda gayrimenkul danışmanı bizimle çalışmayı tercih etti. Dolayısıyla geniş ve nitelikli bir kadromuz oluştu" dedi.


Danışmanlık markası

Acar, "Danışman sayısı olarak dünyadaki en büyük gayrimenkul danışmanlık markası olmanın gururunu ve sorumluluğunu attığımız her adımda taşıyoruz. İleri düzeyde donanımlı danışmanlarımız müşterilerimizin memnuniyetini her zaman en yüksekte tutmak için çalışmaktadırlar. Hedefimiz, müşterileriniz ile en hızlı biçimde bağlantı kurmanızı sağlamaktır. Danışman web siteleri, bölge müdürlüğü ve KW Türkiye web siteleri bu ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak tasarlanmıştır" diye ekledi. 

Özellikle konut proje satışlarında inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olduklarını da belirten Acar, "Konut projelerinde şirketlerimize bölge seçimi, planlama, dekorasyon, peyzaj, strateji üretme ve pek çok alanda çözüm ortaklığı yapıyoruz. Şu anda 12 adet proje satış ofisimiz bulunmakta. İzmir'in en büyük kurumsal firmaları tarafından tercih edilmekteyiz" diye konuştu.


Yeni Asır