28 / 04 / 2024

Kemal Cem Onursal kimdir?

Kemal Cem Onursal kimdir?

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdür ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Kemal Cem Onursal kimdir? Kemal Cem Onursal, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Kemal Cem Onursal...



Kemal Cem Onursal kimdir?

Kemal Cem Onursal Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdür/Gayrimenkul Değerleme Uzmanı.


Kemal Cem Onursal, 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiş, 1996 yılında aynı üniversitenin Yapı Analizi ve Boyutlandırma alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 1995-1996 yılları arasında Esbank A.Ş.'de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, 1996-1998 yılları arasında Egsbank A.Ş.'de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı , Maya İnşaat A.Ş., Ode A.Ş. ve Net İnşaat Ltd. Şti.'nde İnşaat Mühendisi olarak görev almıştır. 2007 – 2014 yılları arasında Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir. 2014 Nisan Ayı itibariyle Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

 

Vektör Gayrimenkul Değerleme

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 22.11.2005 tarihinde Ihlamurkuyu Mah. Aytaşı Sok. No:4 Ümraniye/İSTANBUL adresinde yerleşik olarak kurulmuş ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.04.2006 tarih ve 19/214 sayılı Kurul kararı ile değerleme hizmeti vermek üzere faaliyete geçmiştir.

 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu?nun 03.03.2010 tarih ve 3577 sayılı kararı ile Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik?in 11. Maddesine istinaden bankalara Yönetmelik'in 4. Maddesi kapsamına giren gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi hizmeti verme yetkisi verilmiştir.

 

1.Kasım.2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi Ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik gereği Şirketimiz 30.11.2006 tarihi itibariyle Mesleki Sorumluluk Sigortası yaptırmış ve Global Group Management Systems tarafından ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi uygulandığı tasdik edilmiştir.

 

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ; taşınmazlar ile taşınmazlar üzerinde geliştirilen projelerle ilgili tüm resmi ve piyasa bilgilerini analiz ederek; 6.3.2006 tarih ve 26100 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış bulunan UDS Uluslararası Değerleme Standartları? ile uyumlu olarak değerleme ve fizibilite raporları hazırlamaktadır.

 

Gayrimenkul değerlemede (ekspertizde) dünya genelinde uygulanan yöntemler ve objektif kriterlere uygun teknoloji desteği ile, sektörde yaşanan gelişmeleri ve son yenilikleri sürekli takip ederek çalışmalarımızın güncel olması sağlanmaktadır.  Teknik açıdan; dijital ölçümleme teknikleri, dijital fotoğraflama, uydu fotoğraflama tekniği, GPS Ölçümleme ile dijital adresleme teknikleri kullanılır ve raporlar önce elektronik posta ile ve daha sonra kargoyla en kısa zamanda müşterilerimize ulaştırılır.

 

Şirketimiz, bir gayrimenkule ilişkin nitelik, fayda, çevre, kullanım koşulları gibi faktörleri dikkate alarak, gayrimenkulün değerinin günün rayiçlerine göre saptanması konusunda şahıslar, bankalar, kamu kurum ve kuruluşları ve sigorta şirketlerinin ihtiyaç duydukları tüm değerleme raporları ve fizibilite çalışmalarında en kısa sürede hizmet sunma anlayışı ile faaliyet göstermektedir.

 

Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. 'nin misyonu,  bireysel ve kurumsal gayrimenkul değerleme hizmetinde müşteri memnuniyetini ön sırada tutan dürüst, şeffaf ve süratli hizmet anlayışı ile mimar, mühendis, şehir plancısı ve ekonomistlerden oluşan, deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerinin çözüm ortağı olarak yanında olmaktır.

 

Ayrıca gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve gayrimenkul geliştirme hizmetleriyle gayrimenkul platformunda İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince, Japonca, Yunanca, Danca, Flemenkçe olmak üzere 12 dilde değerleme raporu hazırlar ve çözüm üretir.




Geri Dön