02 / 05 / 2024

Kemal Gülman'dan yeni şirket! Gülman Balmumcu Konakları İnşaat A.Ş.!

Kemal Gülman'dan yeni şirket! Gülman Balmumcu Konakları İnşaat A.Ş.!

Gülman Balmumcu Konakları İnşaat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kemal Gülman, Başkan Yardımcısı olarak eşi Vahide Ferial Gülman ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise veliahtı sayılan Polat Gülman görev yapacak



Gülman Grupun sahibi Kemal Gülman, İstanbul Maslakta yeni bir inşaat şirketi kurdu. Serveti ile adından söz ettiren Kemal Gülman, En zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor.

Kemal Gülman, Vahide Ferial Gülman, Polat Gülman, Çela Niyage ve Jülyet Benbasat tarafından kurulan Gülman Balmumcu Konakları İnşaat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, 28 milyon 505 bin 570 TL sermaye değerine sahip.

Şirketin Ortakları ve Sermaye Dağılımı!

1- Kemal Gülman 27 milyon 365 bin 345 TL.

2-Vahide Ferial Gülman 285 bin 57 TL.

3-Polat Gülman 285 bin 56 TL.

4-Çela Niyage 285 bin 56 TL.

5-Jülyet Benbasat 285 bin 56 TL.

Firmanın iş konusu; yurt içinde veya yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Gülman Balmumcu Konakları İnşaat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kemal Gülman, Başkan Yardımcısı olarak eşi Vahide Ferial Gülman ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise veliahtı sayılan Polat Gülman görev yapacak.

Adres: Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza-Maslak
Tel: 0212 345 11 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön