Kent Haberleri

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...  Bölge sakinlerinin; Ziraat Bankası, Emlak Konut GYO, Kemer Yapı'ya karşı açtığı tapu davasında, parsele bölge sakinlerinin girişiyle yürüyüşüne engel olunması,  parselin çevresinin dikenli telle örülmesi ve güvenlik personeliyle parsele girişin engellenmesi dahil her türlü işlem için mahkeme ihtiyati tedbir kararı vermişti

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. 

Bölge sakinlerinin; Ziraat Bankası, Emlak Konut GYO, Kemer Yapı'ya karşı açtığı tapu davasında, parsele bölge sakinlerinin girişiyle yürüyüşüne engel olunması,  parselin çevresinin dikenli telle örülmesi ve güvenlik personeliyle parsele girişin engellenmesi dahil her türlü işlem için mahkeme ihtiyati tedbir kararı vermişti. 

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Konut satışları Eylül'de sert düştü! 2022 Eylül'de 113 bin 402 konut satıldı!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!