28 / 04 / 2024

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...



Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede vatandaşlara hizmet üretmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik adına birçok proje için harekete geçen Başkan Deniz Köken, ilçede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yeni ve özgün eserleri üretmek için çalışıyor. Eyüpsultan Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre;  ilçe genelinde eksikliklerin giderilmesi, ihtiyaç doğrultusunda hizmet üretilmesi, ilçe sakinlerinin daha modern, daha konforlu bir yaşam standardına ulaşması için hazırlanan bu projelerden biri de Kemerburgaz bölgesine yapılacak olan hastane projesi.

400 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Başkan Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Kemerburgaz bölgemizin hastane özlemi bitiyor’ şeklinde paylaşım yapan Başkan Deniz Köken, 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda yapılacak 400 yataklı devlet hastanesinin yapılacağı yerin belirlendiğini açıkladı. 

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına teşekkürlerini ileten Başkan Deniz Köken, yapılacak olan hastanenin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!


Geri Dön