27 / 04 / 2024

Kemercity 3'te yeni yıl kampanyası! Yüzde 10 indirim!

Kemercity 3'te yeni yıl kampanyası! Yüzde 10 indirim!

Kemercity 3 projesinde yeni yıl kampanyası başlatıldı!



Gün İnşaat'ın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Göktürk-Kemerburgaz'a farklı bir soluk getirecek yeni projesi Kemerciy III. Etap'ta Yeni Yıla özel nakit ödemelerde yüzde10 indirim fırsatı uygulanıyor.Kampanya yeni yılın ilk haftasında geçerli olacak.

Ocak 2009'da inşaatı başlayan Kemercity III Evleri, sosyal hayattan kopmadan doğa ile iç içe yaşamak isteyen yeni evli ve çocuklu ailelerin tercihi oluyor. İstanbul'un kalbine yakın olan Kemercity III Evleri Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Taksim gibi şehir merkezlerine 15 dakika mesafede yer alıyor. Projenin lokasyon özellikleri arasında tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz kafeler, restoranlar, hastaneler, sinema ve okullar yer alıyor. 
 
Tasarımda eski Türk Evi'ne referans veren cumbalarla hareketlendirilmiş kütle mimarlığı benimsenen Kemercity III, 6 bin metrekare alan üzerinde, 4 katlı, 4 Blok ve toplam 45 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere, farklı m2 büyüklüklerinde 5 tip daire seçeneği sunuyor. 

Fiyatları 190 bin ile 500 bin aralığında değişen Kemercity III Evlerinin teslim tarihi 2010 Aralık ayı sonu olarak öngörülüyor.

0212 322 47 24-25
www.kemercity.com
[email protected]
Projeden görüntüler için tıklayınız...

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kemerburgaz'da yeni yıl kampanyası

Gün İnşaat, İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Kemerburgaz'da inşa ettiği Kemercity III. Etap'ta yeni yıla özel nakit ödemelerde yüzde10 indirim fırsatı uyguluyor. Kampanya yeni yılın ilk haftasında
geçerli olacak.
Eski Türk evlerinin cumbalarıyla hareketlendirilmiş kütle mimarlığı benimsenen Kemercity III, 6 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. Dört blok ve dört katlı olarak tasarlanın projede toplamda 45 daire yer alıyor.  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere, farklı metrekare büyüklüklerinde beş tip daire seçeneğinin sunulduğu projede fiyatlar ise  190 bin ile 500 bin aralığında değişiyor.  Kemercity III Evlerinin teslim tarihi Aralık 2010 olarak belirlendi.
Kemer'de yer alan proje,  Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Taksim gibi şehir merkezlerine 15 dakika mesafede yer alıyor.
Tebernüş Kireçci/Milliyet

 


Geri Dön