15 / 05 / 2024

KemerCity'de 190 bin TL'ye! Aralık kampanyası!

KemerCity'de 190 bin TL'ye! Aralık kampanyası!

Gün İnşaat'ın yapımına devam ettiği Kemercity III. Etap projesi ekonomik fiyatta lüks yaşam imkanı sunuyor



İstanbul'un merkezinde ekonomik fiyatlarla butik ve lüks yaşamı tercih edenlerin seçimi olan Kemercity projesinde tasarımda eski Türk Evi'ne referans veren cumbalarla hareketlendirilmiş kütle mimarlığı benimsenirken dış cephe kaplamasında Finlandiya'dan İthal Thermowood ahşap kullanılıyor.

İç dekorasyonunda odalarda ithal lamine parkeden,  banyoda Vitra'ya, mutfak ve banyo dolaplarında Eczacıbaşı ve İntemaya kadar sektörün önde gelen lüks markaları kullanılıyor.

Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde 4 katlı 4 blok ve 45 daireden oluşan projenin butik yapısına uygun bir konseptte düzenlenen yeşil alanlar, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk parkı ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, olmak üzere, farklı m2 büyüklüklerinde 4 tip daire seçeneği sunan Kemercity III. Etap'ta daireler 190 bin ile 500 bin TL aralığında değişiyor.

Nisan 2009'da inşaatı başlayan Kemercity III Evleri, Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Taksim gibi şehir merkezlerine 15 dakika mesafede yer alıyor. Projenin lokasyon özellikleri arasında tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz kafeler, restoranlar, hastaneler, sinema ve okullar yer alıyor.

Kemercity III Evlerinin teslim tarihi 2010 Aralık ayı sonu olarak öngörülüyor. Konutların yüzde 55'inin satışı tamamlanan projede Gün İnşaat'ın özel ödeme koşulları ve aracılık eden Garanti bankasının özel kredi avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlere ekonomik koşullarla ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuluyor.

0212 322 47 24-25
www.kemercity.com
[email protected]
Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön