Proje Güncel

Kempinski Residences Balmumcu nerede? Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi!

Kempinski Residences Balmumcu nerede sorusunun yanıtı ve Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...Astaş Holding imzası ile İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Kempinski Residences Balmumcu projesi İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor

İstanbul'un kalbinde inşa edilen Kempinski Residences Balmumcu projesinde satış süreci son sürat devam ediyor. Astaş Holding imzası ile İstanbul'un kalbinde hayata geçirilen Kempinski Residences Balmumcu projesi İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. 

Kempinski Residences Balmumcu projesinde 2 oda 1 salondan, 9 oda 2 salona kadar konut alternatifi bulunuyor. Arsa alanı 30 bin metrekare olarak açıklanan Kempinski Residences Balmumcu projesi 5 modern bina şeklinde yükseliyor. 

Satışların devam ettiği Kempinski Residences Balmumcu projesinde 155 rezidans daire ve 11 seçkin villaya yer veriliyor. Projedeki residence ve villaların alanları 194 metrekare ile 1.340 metrekare arasında değişiyor. 

Kempinski Residences Balmumcu nerede sorusunun yanıtı ve Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kempinski Residences Balmumcu projesinde Residence Concierge, açık havuz, Resident's Lounge, spor salonu ve vale park şeklinde ayrıcalıklı hizmetler sağlanıyor. 

Kempinski Residences Balmumcu projesinde yer alan 2+1 residence dairelerin fiyatları 1 milyon 525 bin dolardan başlıyor, banka kredisi imkanı sağlanmayann projede firma bünyesinde vade sağlanıyor. 

Astaş Holding Kempinski Residences Balmumcu projesinden residence ya da villa sahibi olmak isteyenler yüzde 30'luk peşinat ödediklerinde kalan tutarı firma bünyesinde 22 ay 0 faiz imkanıyla ödeme imkanına sahip oluyor. 

24 bin metrekareyi aşkın yeşil alanın yer aldığı Kempinski Residences Balmumcu projesinde, vitamin Bar, yüzme havuzu, özel bir çocuk havuzu, çocuk oyun alanı bulunuyor.

Kempinski Residences Balmumcu nerede? Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi!

Kempinski Residences Balmumcu fiyat listesi kapsamında en düşük satış fiyatının 1 milyon 525 bin dolardan başladığını söyleyebiliriz.

Kempinski Residences Balmumcu nerede?
Lokasyonuyla dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu, İstanbul'da lüks butiklerin ve restoranların yer aldığı Zorlu Center’a, çeşitli ulaşım bağlantılarına ve hareketli gece hayatı ve alışveriş noktalarına yakın konumda yükseliyor. Proje 2024 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek.

Web: https://kempinskiresidencesbalmumcu.com/
Telefon: 0212 349 88 18

 

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!