29 / 04 / 2024

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.



Megakent İstanbul, dünya genelinde en heyecan verici kentlerinden biridir; batı ve doğu karışımını oldukça iyi yaparak geçmişten bugüne ziyaretçilerini ağırlayan önem taşıyan bir bağlantı olma özelliğine sahip. 2024'ün başlarında ilk misafirlerini ağırlaması planlanan Kempinski, Balmumcu - Beşiktaş'ta lüks ve seçkin rezidanslar için yeni bir işletme sözleşmesine imza atarak, bu global kentteki lider hotel gruplarından biri olma pozisyona güç katıyor.

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. 

194 ile 1.340 metrekare arasında değişiklik gösteren villa ve rezidanslar, megakent İstanbul'un ticaret ve iş merkezinin merkezinde lüks hayatı zirve de sağlayacak ve bu çerçevede Kempinski; sunduğu özel bir Residence Concierge, Resident's Lounge, açık havuz, spor salonu ve vale park şeklinde ayrıcalıklı hizmetleri de verecek.

Kempinski Residences Balmumcu da teslimler 2024 te!

İşte Kempinski Residences Balmumcu ile ilgili merak edilen detaylar...


Geri Dön