28 / 04 / 2024

Ken Yeang, Tulip Turkuaz'la Bahçeşehir'de!

Ken Yeang, Tulip Turkuaz'la Bahçeşehir'de!

Ken Yeang'ın Türkiye'deki ilk projesi Tulip Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçiyor



Dünyaçapında ekolojik mimarinin öncü mimarlarından biri olarak kabul edilen ve yüksek katlı binalar için ekolojik çözümler geliştiren Ken Yeang'ın Türkiye'deki ilk projesi Tulip Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçiyor.

Bin 118 konuttan oluşuyor
Ken Yeang, TulipTurkuaz projesinin konseptini oluştururken su öğesi ve yeşil üzerine projeyi kurgulamış. Yerleşim planında ise tüm binalar birbirlerinin önünü kesmeyecek şekilde konumlandırılıyor. TulipTurkuaz Projesi,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Tulip Gayrimenkul Grubu ve ortakları arasında "Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi" ile geliştirilen bir proje. Yurtdışı ortaklı bir gayrimenkul yatırım kuruluşu olan Tulip Gayrimenkul Grubu'nun yabancı ortakları arasında Hollanda menşeli Van Herk Group ve Panagro Grup bulunuyor. 11 blokta bin 188 konuttan oluşan TulipTurkuaz Projesi'nin birinci etabı 21 Mayıs Perşembe satışa çıktı. Konut alanlarının satışa sunulduğu projede, diğer etaplarda bir alışveriş merkezi ve rezidans yer alacak.

Nilüfer havuzları bulunuyor
Binaların önünden geçen su kanallarının bütün araziyi dolaştığı ve nilüfer havuzlarına dönüştüğü projede, havuzların çevrelediği orta alan içinde yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, kum havuzları, dinlenme ve sohbet köşelerini barındıran bir koru bulunuyor. Yaklaşık 8 bin 500 metrekare su kanallarına sahip projede, toplam yeşil alan ise 50 bin metrekare büyüklüğünde.

Birinci etapta satışa sunulan daireler 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Daire tiplerine göre metrekarelerde de farklı seçeneklerin bulunduğu projede, 1+1 dairelerin büyüklüğü 58 -95 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 110 - 134 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü 152 - 171 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklüğü ise 178 - 219 metrekare arasında bulunuyor. 3+1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 164 - 178 metrekare arasında değişiyor. TulipTurkuaz'da Akbank konut kredisi imkanı ile yüzde 25 peşinat ve 10 yıla kadar uzanan bir vade olanağı sunuluyor. 2010'da tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Tulip- Turkuaz'da dairelerin satış fiyatları106 bin TL ile 540 bin TL arasında değişirken, yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Ayrıca TULIP bünyesinde 60 aya kadar yüzde 25 peşinata ve uygun ödeme koşullarıyla öz kaynaklarından finanse etmek suretiyle taksitlendirme de yapılabiliyor.
Sabah Emlak

0212 328 40 10

www.tulipturkuaz.com

[email protected] 

İlgili haberler

Tulip Turkuaz'da satışlar başladı!

Tulip Turkuaz'a talep yağdı!

Tulip Turkuaz'da 774 TL taksitle!


Geri Dön