27 / 04 / 2024

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Kenan Güven Otokar Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Kenan Güven, 1947 Arhavi doğumludur.  Sn.Güven, yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nde bitirmiştir. Daha sonra, 1972-1978 seneleri arasında TEK İnşaat Daire Bşk. ve STFA şirketlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş, 1976-1978 senelerinde Demma Çelik Hasır A.Ş. firmasında Proje ve Satış Müdürü olarak görevde bulunmuştur.

1981-2009 seneleri arasında Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş.’de Kamu Satış Müdürü olarak görev yapmış ve emeklilik nedeni ile bu görevinden ayrılmıştır. 2009-2014 yılları arasında Ve-Ge Yapıştırıcı Bant ve Hassas Kağıt San .A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Kasım 2016 tarihinden itibaren Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

İcrada bulunmayan Sn. Güven, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne göre bağımsız üye niteliğini taşımaktadır. Son beş yılda Şirket veya Şirketimizin ortakları Koç Holding A.Ş. ve Ünver Holding A.Ş. ilişkili tarafları ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

OTOKAR HAKKINDA 

Koç Topluluğu şirketlerinden biri olan Otokar, 1963 yılından bu zamana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ve  müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.  Otokar, Sakarya’daki 552.000 m²’lik alana kurulu fabrikasında ise 3000’den fazla çalışanı ile  faaliyet göstermektedir.

Otokar, toplu taşımacılık otobüs, nakliye ve lojistik sektörü ile hafif kamyon, savunma sanayii için tekerlekli zırhlı ve paletli zırhlı araçlar üretmektedir. Öte yandan, yüzde yüz Türk sermayeli global bir firma olan Otokar, bugün ise otomotiv ve savunma sanayiinde fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer almaktadır.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?


Geri Dön