Kent Haberleri

Kenarda köşede doları olan baksın! Nefesler tutuldu! Bu rakamların peşinden gitmeyin! Bugün dolar ne kadar olacak? 

Piyaslarda kritik gelişmeler bugünden itibaren başlıyor. Bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmaları takip edilecek. Konuşmaların piyasalar üzerinde etkili olması bekleniyor. Peki bugün dolar ne kadar olacak? Son dakika dolar kuru... Kenarda köşede doları olan vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yaklından takip ediliyor. Kenarda köşede doları olan vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Bu hafta piyasalar açısısından oldukça kritik gelişmeler yaşanacak.

 

Özellikle salı günü itibariyle adeta takip etmekte zorlanılacak türden birbiri ardına gelecek önemli veriler içerisinde  altın ve dolar fiyatlarını etkileyeceklerin başında Fed Başkanı Powell’ın konuşması, diğer Fed yetkililerinin konuşmaları, kişisel tüketim harcamaları ile özellikle haftanın son işlem gününde gelecek ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 29 KASIM 2022 DOLAR/TL KURU

29 Kasım 2022 güncel doalr kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün dolar ne kadar? Dolar bugün yükseldi mi? Dolar/TL kuru kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar kuru bugün 18,64 liradan alınıp, 18,68 liradan satılıyor. Dolar endeksi ise bugün şu da 106,200 seviyesinden işlem görüyor. Güne yüzde 0,432 düşüşle başladı.  Dün kapanışta dolar endenksi 106,632, açılışta ise 106,438 aralığında işlem görmüştü.

 

Yatırımcılar güncel dolar kurunun yanından doların ne kadar olacğaını da merak ediyor. Stratejist Kaan Sarıaydın, doların ne kadar olacağını açıklayarak yatırımcıları uyardı.

DOLAR NE KADAR OLACAK?

Stratejist Kaan Sarıaydın, dolar kurunun 30-40 TL'ye kadar yükseleceğine yönelik tahminleri eleştirdi ve yatırımcıları konu ile ilgili uyardı.

Sarıaydın Dolar kurunun 30-40 TL'lere çıkmasının imkansız olduğunu belirtip şu açıklamayı yaptı: "Bakın yıllardır söyledim. Yine söylüyorum. Üretin, üretin. Yeni dünyada sanal sanayi devriminde yerinizi alın. Olmadı, borsa en güvenli limandır.

Dolar kuru 24 Nisan’da 14,75 TL iken bugün itibariyle 18,60 TL’dir. İfade etmek istediğim, vatan ve millet düşmanı insanların dolar 30 TL olacak, 40 TL olacak fantezilerinin peşinden gitmeyin. Bu tarz hülya kuranların, insanları kaos ve karamsarlığa itenlerin yolu karanlıktır. Ne idiğü belirsiz kripto dünyasından uzak durun"

11 TL, 25 TL ve 35 TL... Dolar ne kadar olacak? Ekonomistler peş peşe açıkladı! Doları olanlar hemen planınızı yapın!

Elinde dolar olanlar bu hafta sakın bunu yapmayın! Uzman isim ilk kez açıkladı!  Bakmayan çok pişman olacak