Yeni Projeler

KENT Etiler Mesa Rezidans satışta!

MESA, ASL ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen Kent Etiler projesi içindeki Mesa Rezidans satışa çıktı. 

İstanbul Etiler'in Akat Mahallesi'nde MESA, ASL ve KİPTAŞ ortaklığıyla 750 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi KENT Etiler geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı.

KENT Etiler, Koru, Vadi, Cadde, Yamaç ve Rezidans olacak biçimde 5 ayrı etaptan oluşuyor. Dev projede, 1 oda 1 salonda 6,5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.  Projedeki konutların alanları 58 ila 467 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

MESA REZİDANS SATIŞA ÇIKTI


İstanbul'un en değerli lokasyonları arasında yer alan Etiler'de yükselen KENT Etiler projesi içindeki, Mesa Rezidans satışa çıktı. Mesa Rezidans 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri, prestijli kulübü, concierge hizmetleri, özel üyelik avantajları ve sanata dokunan alanlarıyla dikkat çekerken, projenin teslimlerinin 2026 yılının 2. Yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Şehre ve mahalleye değer katacak bir Kent Parkı ile çeşitli ticaret alanlarının ve sosyal donatıların bir arada olduğu bir meydan etrafında konumlanan Mesa Rezidans ayrıcalıklı hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor. 


Bir evin çok ötesinde, size aynı zamanda alternatif bir “yaşam tarzı” sunan alanda, KENT hayatının dinamizmi kişiye özel hizmetlerle birleşiyor.

Prestijli kulüplerde indirimli üyelik avantajları, kişisel ihtiyaçlarınıza anında yanıt vererek hayatınızı kolaylaştıran concierge hizmetleri, sanat ve kültürle iç içe bir yaşam sunan, özenle seçilmiş sanat eserlerinin ve süreli sergilerin bulunduğu ortak alanlar, Mesa Rezidans’ta sizi bekleyen ayrıcalıklardan yalnızca birkaçı şeklinde belirtiliyor. 

1.220 KONUT, 166 TİCARİ ALAN, 96 OFİS

KENT Etiler projesinde, toplam 1220 konut, 166 ticari alan ve 96 ofis yer alırken, ayrıca projede hak sahiplerinin 647 konut ve 51 ticari ünitesi bulunuyor. 

MESA Holding CEO'su Mert Boysanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada söz konusu projeyle bölgede 2 milyar dolarlık ticari değer ortaya çıkacağına dikkat çekmişti. KİPTAŞ'ın arsa sahibi olduğuna değinen Mert Boysanoğlu, hak sahiplerinin evlerini bedelsiz alacağını da söyledi.

MESA–ASL Genel Müdürü Ersin Babacan da yaptığı açıklamada söz konusu projede metrekare fiyatlarının 9 bin dolar olduğunu belirterek, konut fiyatlarının 27 milyon TL'den başlayıp 200 milyon TL'ye kadar yükseldiğini söylemişti.

 

Reportage Türkiye’den Afra Park’ta bir günde 317 milyon TL'lik 25 adet villa satışı!

Bu sene emekli olana 49 bin, 2025'te emekli olana 36 bin TL maaş! Enflasyonda hedefe yaklaştıkça yeni aylıklar düşecek!

Çanakkale arsa yatırımcılarının radarına girdi! Uzman isim açıkladı! Özellikle bu bölgeler fırsat niteliğinde...