28 / 04 / 2024

Kent Meydanı AVM ev kazandırıyor!

Kent Meydanı AVM ev kazandırıyor!

Sevdiklerine hediye almak isteyenler için adres değişmedi. %70'e varan indirimlerin başladığı Kent Meydanı AVM'de birçok mağaza yeni yıla özel çeşitli kampanyalar ile müşterilerine hizmet veriyor.




2013 Yılının sonuna yaklaştığımız günlerde Kent Meydanı AVM'de yeni yıl alısverişleri hız kazandı. Sevdiklerine hediye almak isteyenler için adres değişmedi. %70'e varan indirimlerin başladığı Kent Meydanı AVM'de birçok mağaza yeni yıla özel çeşitli kampanyalar ile müşterilerine hizmet veriyor.  


Yapılan alışverişlerde Bursa’nın ilk sadakat kartı olan Ki! Kart sahipleri de Sinpaş Bursa Modern’den 1+1 ev kazanma şansı yakalıyor. Üstelik puanlarını biriktirenler hediye kataloğundan sevdikleri ve kendileri için hediye seçmeye devam ediyor. Yüze yakın mağazanın bulunduğu AVM’ye gelenler; çocuk giyimden genç giyime, erkek giyimden kadın giyime kadar çeşitli ürünlere şehrin merkezinde kolay erişme imkânı yakalıyor ve kampanyaya ilgi oldukça yoğun şekilde devam ediyor.


6 Eylül 2013’te başlayan ve 5 Ocak 2014 tarihinde sona erecek olan kampanyaya katılmak için artık sayılı günler kaldı. Üstelik kampanyaya katılmak için Ki! Kartlı olmak ve Kent Meydanı AVM mağazalarından 75 TL’lik alışveriş yapmak ve yapılan alışverişleri -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasına işletmek yeterli. Kİ! Kartı olan tüm müşteriler kampanya süresince hem çekilişe katılma hakkı kazanabiliyor hem de Ki! Kartlarına puan toplamaya devam ediyorlar. Ki! Kart sahibi olmayanlar ise -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasındaki formu doldurup anında Ki! Kart sahibi olabiliyorlar. 15 Ocak 2014 tarihinde saat 17.00’de yapılacak çekiliş ile Sinpaş GYO Bursa Modern’den verilecek 1+1 ev sahibini bulacak. Sizleri bu muhteşem ev kampanyasına katılma şansını kaçırmamak için en kısa sürede Kent Meydan AVM’ye bekliyoruz.



Geri Dön