Genel

Kent Meydanı AVM’den alışveriş yapanlar Bursa Modern’den ev kazanıyor!

6 Eylül 2013 Cuma günü “Bu Evin Anahtarı Ki! Kart” sloganı ile başlayacak kampanya dahilinde yapılacak toplam 75 TL değerindeki alışverişe Sinpaş GYO Bursa Modern’den 1+1 daire çekilişine katılma şansı elde edilecek...

Kent Meydanı AVM’den alışveriş yapanlar Bursa Modern’den ev kazanma şansı yakalıyor…

 

Bursa’nın ilk sadakat kartı olan Ki! Kart ile yepyeni bir kampanya başlıyor. 6 Eylül 2013 Cuma günü “Bu Evin Anahtarı Ki! Kart”  sloganı ile başlayacak kampanya dahilinde yapılacak toplam 75 TL değerindeki alışverişe Sinpaş GYO Bursa Modern’den 1+1 daire çekilişine katılma şansı elde edilecek.

 

6 Eylül 2013 - 5 Ocak 2014 tarihleri arasında sürecek kampanyaya katılmak için Ki! kartlı olmak, Kent Meydanı AVM mağazalarından 75 TL’lik alışveriş yapmak ve yapılan alışverişleri -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasına işletmek yeterli olacak. 15 Ocak 2014 tarihinde saat 17:00’de yapılacak çekiliş ile Sinpaş GYO Bursa Modern’den verilecek 1+1 ev sahibini bulacak. Kİ! Kartı olan tüm müşteriler kampanya süresince hem çekilişe katılma hakkı kazanabilecek olup hem de Ki! Kartlarına puan toplamaya devam edecekler. Ki! Kart sahibi olmayanlar ise -2 Çarşı Katı’nda bulunan kampanya noktasındaki formu doldurup anında Ki! Kart sahibi olabilirler.