Genel

Kent Plus 3'te 440 bin TL'ye! İcradan!

Kadıköy 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3351 ada nolu, 4 parselde yer alan D 5 Blok, 5. katta yer alan 23 nolu meskeni satışa sunuyor

Kadıköy 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. KADIKÖY 2. İCRA  MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

Dosya No:2010/1054 Tal.

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan ve tapu kaydı, imar durumu, evsafı ve kıymeti aşağıda belirtilen gayrimenkul açık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.

SATILMASINA KARAR VERİLEN GAYRİMENKULUN CİNSİ, TAPU KAYDI
istanbul ili, Kadıköy ilçesi, Küçükbakkalköy mahallesi, 3351 ada nolu, 4 parsel nolu, 59/46660 arsa paylı, D 5 blok, 5.kat, 23 nolu mesken

İMAR DURUMU : Ataşehir Belediye Başkanlığının 03.05.2010 tarih 2010/4829-139666 sayılı yazılarında Barbaros mahallesi, 3351 ada nolu, 4 parsel nolu taşınmaz ile alakalı imar Durum bilgilerine göre 14.08.2009-02.10.2009 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi Revizyon Uygulama İmar Planında E:2,50, Hmax: serbest konut alanında kalmakta olduğu belirtilmektedir.

HALİHAZIR DURUMU : Satışa konu taşınmaz; Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy mahallesi, 3351 ada nolu, 4 parsel nolu taşınmaz mahallen Barbaros mahallesi, Karanfil sokak , Kent Plus 3 etap numara (6D) deki D5 blok, 5. Normal kat, 23 nolu mesken olarak kullanılan bağımsız bölümdür. Parsel üzerinde mimarlık hizmetlerine esas IV.sınıf A grubu yapılardan olan bodrum kat, zemin kat, ve onbir normal katlı, betonarme karkas sistemde inşa edilen binadır. D5 blok parsel alanın kuzey batı köşesindedir. iskan edilen kat alanlarında dörder adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Satışa konu 5.normal kat, 23 numaralı bağımsız bölüm yerinde binanın kuzey ve doğu yönlerine cephesi olup, giriş holü, koridor, mutfak, salon , üç oda, banyo, tuvalet ve balkon mahallerinden ibaret, yaklaşık 140 m2.inşaat alanlıdır. Binanın inşasında standart olduğu kabul edilen malzemeler kullanılmış olup, bağımsız bölümün ıslak zemin döşemeleri seramik, salon ve oda zemin döşemelerinde laminant parke malzemeler kullanılmıştır. Binada asansör tesisi ve doğalgaz yakıtlı müstakil kombili, kaloriferli ısınma türü vardır. Sitenin açık, kapalı otopark alanı ve sosyal donatı alanları vardır. Belediye alt yapı hizmetleri ve ulaşım imkanı olumlu özellikteki parseldir.

MUHAMMEN DEĞERİ: 440.000,00- TL ( Dörtyüz Kırk Bin TL ) Satış şartları:

1- Satış 21.03.2011 Pazartesi günü saat :11:20 - ll:30'a kadar Kadıköy 2. icra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 31.03.2011 Perşembe günü saat:ll:20 - ll:30'a kadar ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga Vergisi, K.D.V., tapu alım harcı ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler, Tellaliye ve Tapu Satım Harcı satış bedelinden ödenir.

3- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları
ilan olunur. 19.01.2011
(İİK m.126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
: Bu örnek, bu Yönetmelikten önceki uygulamada kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com