Genel

Kent Plus Newport'ta 69 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı Ortak Girişimi tarafından Kurtköy"de, Sabiha Gökçen Havalimanı"na ve AVM"lere yakın konumda inşa edilen Kent Plus Newport"ta fiyatlar 69 bin TL"den başlıyor¦

Kent Plus Newport projesi Kurtköy"de, toplam 22 bin metrekare alana inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 40 bin metrekare. Kent Plus Newport projesinin inşaatı bu ay başlıyor. Projede teslimler 2012 yılının Aralık ayında yapılacak.

Toplam 436 konuttan oluşan Kent Plus Newport projesinde 1+0 ˜dan 3+1" e kadar her ihtiyaca yönelik 4 farklı daire tipi; normal kat, bahçe ya da kat teraslı ve dubleks seçenekleriyle yer alıyor. Metrekareler 36 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Kent Plus Newport"ta konut fiyatları 69 bin TL"den başlıyor, 312 bin TL"ye kadar yükseliyor. şžimdiye kadar konutların yüzde 20"si satıldı. Ödemelerin yüzde 5"i peşin yapılıyor. Metrekare ortalama satış fiyatının 2 bin TL olarak belirlendiği projede Denizbank ve Yapı Kredi"den kredi kullanılabiliyor. Faiz oranları yüzde 0.78"den başlıyor. Projeye özel masrafsız konut kredisi kullanılıyor.

TEM otoyolu, hava alanı ve alışveriş merkezlerine yakın konumda inşa edilen Kent Plus Newport projesinde açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzu, aktivite alanları, basketbol, voleybol, tenis sahaları, 24 saat güvenlik,   deprem güveliği mevcut. 10 katlı 4 bloktan meydana gelen Kent Plus Newport"ta binaların taban oturumu arsa alanının yüzde 15"i kadar.

216 444 12 00

http://www.kentplus.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com