27 / 04 / 2024

Kentplus Kadıköy iletişim!

Kentplus Kadıköy iletişim!

Firma: Emay İnşaat

Proje: Kentplus Kadıköy

Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda konumlandırılan Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri ve proje detayları için haberimizden yararlanabilirsiniz...





Toplam 27 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Kentplus Kadıköy  projesi  Emay İnşaat  imzası ile hayata geçirildi. İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda Kadıköy'de inşa edilen Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


Daire alternatiflerinin stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1  salon tipinde tasarlandığı Kentplus Kadıköy projesi 3 bloks halinde yükseliyor. Toplam 1.561 adet konuttan oluşan Kentplus Kadıköy iletişim bilgilerine geçmeden önce fiyatları aktaralım: 


Kentplus Kadıköy daire fiyatları: 


1+0 daireler 194 bin lira ile 253 bin lira;

1+1 daireler 378 bin lira ile 459 bin lira;

2+1 daireler 529 bin lira ile 693 bin lira aralığında değişen seçeneklerle satılıyor. Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri şöyle: 


Kentplus Kadıköy iletişim: 


Kentplus Kadıköy iletişim ve adres: Kentplus Kadıköy projesi konum olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alıyor. Kentplus Kadıköy iletişim bilgilerine detaylı olarak 444 20 01 numaralı satış ofisi telefonundan erişmeniz mümkün. 


Kentplus Kadıköy ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak projeden daire sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiği takdirde kalan tutar 36 ay faizsiz bir şekilde vadelendirilebiliyor. 


Açık ve kapalı otopark,  fitness center, kuru temizleme, açık yüzme havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları,spor tesisleri ve sauna gibi imkanların sunulduğu Kentplus Kadıköy projesi minibüs yolu caddesine paralel olarak inşa ediliyor. 



Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön