27 / 04 / 2024

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.



Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat işleri; a. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) b. işyeri, tatil köyleri, ticarethane inşaatlarının yapımı, c. Şirket konusu ile ilgili iş makinaları. inşaat işlerinde kullanılan el aletleri imalatı, ithalatı, ihracatı ile toptan alım satım işleri yapmak. d. Şirket konusu ile ilgili motorlu motorsuz taşıt araçları (otomobil, Kamyon, kepçe, dozer,vb ) alır, satar, kiralar, kiraya verebilir. e. Şirket konusu ile ilgili arsa ve araziler alabilir. Bunlar üzerinde cins tashihi, parselasyon gibi çalışmalar yapabilir. Bunlar üzerine konut ve işyeri binaları yapabilir. 2-Kentsel dönüşüm danışmanlık işleri; a. Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) Kentsel dönüşümü konularında danışmanlık hizmetleri vermek. b. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. e. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. f. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. n. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı. g.Şirket finansman ihtiyacını karşılamak için gerek kendi menkul ve gayrimenkul malları üzerine gerekse üçüncü şahıslara ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine kredi veren kurumlar lehine ipotek tesis edebilir tesis edilen ipotekleri fek edebilir.
 


Geri Dön