17 / 07 / 2024

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 210 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı! 24 ay vadeyle arsa fırsatı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 210 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı! 24 ay vadeyle arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Van'da yer alan 210 adet arsa satışa çıkarıldı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanan arsalar için ayrıca yüzde 25 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı da sunuluyor.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da yer alan toplamda 210 muhtelif arsayı satışa çıkardı. Avantajlı şartlarla satışa çıkarılan arsa  Gevaş, İpekyolu, Tuşba’da yer alıyor.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, tarafından satışa çıkarılan arsalar için ne kadar peşinat ödenmesi gerekiyor? Van'da yer alan 210 adet arsa için kaç ay vade imkanı sağlanıyor? Satışa çıkarılan arsaların en düşük fiyatı ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 210 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı! 24 ay vadeyle arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Van’daki toplam 210 arsa; yüzde 25 peşin, 24 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. 

Ödemeler peşin olarak yapıldığında yüzde 20 indirim imkanı da sunulan arsalar için başvurular başladı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ve 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek olan müzayedelere çevrimiçi katılım da sağlanabilecek.  Van Gevaş, İpekyolu, Tuşba’daki arsaların muhammen bedelleri 484 bin 8 TL'den başlıyor. 


Verilen bilgilere göre söz konusu açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek ya da tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN (TR81 0001 2009 8780 0010 2612 24) numaralı TL hesabına teminatı ödemeleri gerekli.

Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenler tarafından merakla beklenen açık arttırmanın 25 Temmuz 2024 Perşembe saat 10.30’da; T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya-Ankara ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Ardıç Kültür Merkezi Tuşba-Van’da yapılacağı açıklandı. Söz konusu açık artırmaya internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebileceği de belirtildi. Ayrıca ilgili kişilerin söz konusu müzayede ile ilgili olarak ayrıntılı bilgilere www.emlakmuzayede.com.tr ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

Ev sahibi mağdurundan haklı isyan! 20 bin TL değerindeki evde 4 bin TL'ye oturmak hak mı?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesiyle gündeme gelmişti! İş insanı Vahit Karaaslan devletin sattığı arazileri toplamış

Ev fiyatlarındaki artış yavaşladı mı, devam mı? Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 1,3 arttı!


Geri Dön