Arsa ve Arazi

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ildeki 747 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 şehirdeki toplam 747 muhtelif arsayı yarın itibarıyla satışa çıkarıyor. Satışlar 10 Eylül, 11 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 53 şehirde toplam 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa sunuyor. Böylelikle konut yapmak isteyen ve iş yerine uygun arsa arayan yurttaşlar yüzde 25 peşin+24 ay vade ödeme kolaylığıyla arsa sahibi olabilecek.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruya göre, mega kent İstanbul'daki 71 muhtelif arsa 12 Eylül tarihinde, Ankara'da 138 muhtelif arsa 10 Eylül tarihinde, Adana'da 34 muhtelif arsa ve Muğla'da da 41 muhtelif arsa 11 Eylül tarihinde, Mersin'de 76 muhtelif arsa ise yine 12 Eylül tarihinde yüzde 25 peşin, 24 ay vade avantajıyla satışa çıkarılıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  yatırım yapmak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı da sunuyor. Ayrıca tüm bunlar dışında sanayi yatırımı, konut yapımı veya çiftçilik için kullanılabilecek arsalar da farklı metre karelerde ve uygun fiyatlarla satışa çıkarılacak.

ONLİNE OLARAK DA KATILIM SAĞLANABİLECEK

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi'nde ve İstanbul'da daHalkalı'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Paylaşılan detaylara göre internet üzerinden de teklif verilebilecek olan açık artırma toplantısına katılım sağlayacak olan  gerçek ya da tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarı yatırması gerekli.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın 53 ilde satışa çıkardığı şehirler şu şekilde; 
Ankara, Adıyaman, Kırıkkale, Ağrı, Amasya, Ardahan, Balıkesir, Batman, Kahramanmaraş, Bilecik, Bolu, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ,  Iğdır, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak ve Yozgat.

 

Düşük faizli konut kredisi almayan bin pişman oldu! Yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vadeli kredinin taksiti şu an 3.200 TL!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş 'o güne dikkat' diyerek gram altın için yeni uyarı yaptı!

İstanbul'da oturan ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kentsel dönüşümde hibe ve kredi ne kadar?