25 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm projesi olan Alt'ta Fabian Engwich ile caz gecesi 25 Ekim'de!

Kentsel dönüşüm projesi olan Alt'ta Fabian Engwich ile caz gecesi 25 Ekim'de!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan TOMTOM FUN AID’de bulunan Alt. adından söz ettirmeye devam ediyor



İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan TOMTOM FUN AID’de bulunan Alt. adından söz ettirmeye devam ediyor… Caz müziğin genç yeteneklerinden Fabian Engwich, 25 Ekim Pazartesi gecesi konuklarına muhteşem bir program sunmaya hazırlanıyor…

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor. Alt., caz müziğin tüm türleri, klasik müzik, pop ve elektronik müzik konusunda genç yetenek olan Fabian Engwich ’i ağırlıyor. Avrupa konserleri devam eden Engwich 25 Ekim Pazartesi gecesi sahne alacak.

Caz standartlarını ve orjinal bestelerini deneysel yollarla sıcak bir tonlama ile sunacak olan Hamburg'lu Engwicht Almanya'da birçok Big Band projesinde bulundu. Hollanda’da gerçekleşen Big Band yarışmasında Groningen’den bir Big Band ile ödül kazandı. 2008 yılından beri Hollanda’da yaşayan 22 yaşındaki sanatçı, Carnegie Hall (New York), Saraybosna ve Güney Afrika'da klasik orkestralarda da  enerjik ve agresif çalış temposuyla yer aldı. Ingolf Burkhardt, Ralph Peterson, Alex Sipiagin, Robin Eubanks gibi sanatçılarla çalışma imkanı buldu.
Sanatçı performansında piyanoda Kürşad Deniz, basta Volkan Topakoğlu ve davulda Hami Ünlü'den oluşan Kahve Trio ile sahneyi paylaşacak. Kendi müdavimlerini oluşturarak caz ve rock tarzı müzikten keyif alanların uğramadan geçemeyecekleri bir alternatif halini alacak “Alt. Caz” birbirinden farklı performanslara yer vererek bu sezona da damgasını vuracak!

Saat 22.00'de başlayacak bu özel gecenin biletleri Biletix’ de!
Fiyatlar: 15 TL - 20 TL ( 1 bardak yerli içki dahil).
 


Geri Dön