Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek... Verilen detaylara göre, mega kent İstanbul'daki 1

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasına adeta rekor müracaat gelirken, evini dönüştürmek isteyenler için başvurular da bugün sona eriyor. 

Verilen detaylara göre, mega kent İstanbul'daki 1.5 milyon riskli yapının yenilenmesi için başlatılan ‘Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden’ projesiyle 5 sene içerisinde depreme dayanıksız binanın kalmaması planlanıyor. Başvuru tarihi de kampanyaya yoğun ilgi nedeniyle 2 gün daha uzatılmıştı.

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

 

İLK BEŞTE FATİH DE VAR

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, başvuruda ilçeler bazında en çok talep; Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Üsküdar ve Fatih ilçelerinden geldi. Açıklanan rakamlara göre, Bahçelievler, 93 bin bağımsız birim için 26 bin başvuruyla ilk sırada bulunurken, Bağcılar 76 bin bağımsız birim için 24 bin, Güngören 67 bin bağımsız birim için 20 bin, Üsküdar 57 bin bağımsız birim için 18 bin, en çok eski yapıya sahip Fatih’ten ise 58 bin bağımsız birim için 15 bin başvuru yapıldı. Yerini Fatih’e kaptıran Avcılar’dan da 45 bin bağımsız bölüm için 13 bin başvuru yapıldı.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Her 100 kişiden 4’ü artık kendi evinde oturmuyor! Konut sahibi oranı 8 yıldır geriliyor, kiracı oranı 10 yıldır artıyor!

Emlak vergisi muafiyeti şartları neler? Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman?