Magazin

Kentsel dönüşüme Kaya Çilingiroğlu engeli: ‘2 milyon TL verin taşınayım’

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun Etiler’de oturduğu apartman, kentsel dönüşüme girdi ancak oturduğu evi boşaltmayan Kaya Çilingiroğlu’nun mülk sahibinden taşınma masrafları için 2 milyon TL istediği iddia edildi.


Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun Etiler’de oturduğu apartman, kentsel dönüşüme girdi. Konutunu boşaltmayan Kaya Çilingiroğlu’nun mülk sahibinden taşınma masrafları için 2 milyon TL istediği öne sürülüyor.

ÜÇ KİŞİ KALDILAR

Sabah gazetesinden İlker Gezici imzalı habere göre spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun başı komşularıyla derde girdi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Kaya Çilingiroğlu'nun İstanbul Etiler'de oturduğu site, kentsel dönüşüme girdi. Depreme dayanaklı olmadığı tespit edilen site için yıkım kararı alındı. Söz konusu karardan sonra 14 site sakini inşaatın başlaması için hemen evlerini boşalttı. Fakat üç daire evlerinden çıkmıyor.


KİRASI 10 BİN TÜRK LİRASI


Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre bu 3  kiracıdan bir tanesi de Kaya Çilingiroğlu. Ünlü spor yorumcusu, 10 bin Türk Lirası kira ödediği için evden çıkmak istemiyor. Gündeme bomba gibi düşen konu ile ilgili olarak ortaya atılan İddialara göre mülk sahibine de "2 milyon Türk Lirası verin, taşınma masraflarını karşılayın çıkayım" diyor. Evlerini boşaltan komşular ise yaşanan duruma isyan ediyor. “CİMER'e de yazdık mahkemeye de başvurduk.” diyen komşular “Bir an evvel inşaatın başlayıp bitmesini istiyoruz, bu inat niye!" diyor. 

EV SAHİBİM GÜÇLENDİRME BAHANESİYLE BENİ ÇIKARMAK İSTİYOR DEMİŞTİ

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz haftalarda konu ile ilgili olarak açıklamalar yapmış ve 1 senedir kendilerini çıkarmak istediklerini söylemişti. Kaya Çilingiroğlu yaptığı açıklamada "Tahminime göre kira bedelleri düşük olduğu için böyle bir şey yaşandı. 1 hafta önce bir geldik asansör yok suyu kesmişler. Kanuni yollardan polisi zabıtayı aradım ve inşaatı durdurma kararı verildi" ifadelerini kullanmış ve mahkemeden tedbir kararı aldıklarını, fakat uygulanmadığını söylemişti.

Kaya Çilingiroğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ev sahibinin bu bahanelerle tahliye istediğini belirterek, yeni ev bakmaya başladığını da sözlerine eklemişti.

 

Bankalar emlakçı oldu! İlan siteleri bankaların hacizli-ipotekli gayrimenkul ilanları ile doldu!

Aile Bakanlığı destek ödemeleri ne zaman hesaplarda?

Yapı Kredi’den 7.500 TL para iadesi kampanyası! Almak isteyenler dikkat