29 / 04 / 2024

Kepez Gülveren Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez Gülveren Mahallesi'ne imar müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanla ilgili imar planı revizyonu görüşülerek karar altına alındı.



Kepez Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Öğretmenlerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndan indirimli yararlanması, protokolünün kapsamı genişletildi. CHP Meclis Üyesi Süleyman Acar'ın önergesine AK Parti Meclis Üyesi Mesut Kocagöz de destek verdi. MHP grubunun da olumlu bulduğu karara göre Kepez'de görev yapan öğretmen, polis ve askerler eşleriyle birlikte Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndan 1 yıl süre ile yüzde 50 indirimli yararlanabilecek. 


İMAR ALTLIĞI TAMAM 

Aralık Meclisi'nde bir diğer sevindirici karar da Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanla ilgili çıktı. Kepez Belediyesi'nin, söz konusu alandaki mülkiyet sıkıntısını çözümü için hazırladığı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu görüşerek karar altına alındı. İmar Komisyonu'nun, kentsel yenileme projesinin yapılacağı alanı kapsayan eğitim alanı, ticaret alanı, konut alanı ve çevresinin yeniden düzenlenmesine ilişkin 15000 ölçekli nazım imar planı revizyonuna uygun olarak hazırlanan uygulama imar planı revizyonu uygundur, görüşü oy birliği ile meclisten geçti. 


Sabah


Geri Dön