28 / 04 / 2024

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 



Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez-Santral’de hak sahiplerine verilecek olan konutların temel kazıları yüzde 80 oranında tamamlandı.

 

Antalya’nın ‘Rüya Projesi’ Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi Türkiye'ye örnek olacak bir proje olarak hayata geçiriliyor. 

 

Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE inşaat tarafından yürütülen Kepez-Santral kentsel dönüşüm projesinde alt yapı çalışmaları ise tamamlandı. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan proje dünya çapında bir kentsel dönüşüm olarak yükselecek. 

 

Kepez-Santral Mahallesi sakinleri, içinden geçen raylı sistem ile havaalanından hastaneye, Varsak’tan Işıklar’a istedikleri yere ulaşabilecek. Proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye’ye örnek bir yaşam merkezi olacak.


Geri Dön