Magazin

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar... Pek çok oyuncu kazancını gayrimenkule yatırıyor

Kazandıkları yüksek ücretlerle sık sık gündeme gelen oyuncular yaptıkları yatırımlarla da gündem olmaya devam ediyor. Pek çok oyuncu kazancını gayrimenkule yatırıyor. Örneğin Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'de birçok dairesi ve dükkanı olduğu biliniyor. 

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Son dönemin en popüler isimlerinden olan Bürsin'in şu sıralar her adımı konuşuluyor. Rol aldığı projeler, yaşadığı aşklar derken oyuncunun yaptığı yatırımlar da gündem olmaya başladı.

 

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik yatırım!

Sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Kerem Bürsin, yaptığı gayrimenkul alımıyla gündeme geldi. Kerem Bürsin’in İstanbul'un en prestijli sitelerinden biri olan Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldığı konuşuluyor. İddiaya göre ünlü oyuncu, yeni evine sevgilisiyle birlikte taşınacak. Hatta ikili evin dekorasyonuna da birlikte karar veriliyorlar. 

 Beykoz Konakları, orman içerisinde, tarihi Av Köşkü’nün bulunduğu 100 hektarlık alanda, ağaçlar kesilmeden inşa edilmiş 401 konaktan oluşan genişçe bir site. Tepe İnşaat'ın İstanbul'daki ilk yatırım projesi olan Beykoz Konakları, halen İstanbul'un en prestijli projelerinden birisi olarak gösteriliyor. Özellikle pandemiden sonra Beykoz Konakları yoğun talep görüyor. Ünlü isimler de son dönemde buraya oldukça rağbet göstermeye başladı. Aslı Enver, Barış Arduç ve Gupse Özay, Ardan Turan, Hande Erçel gibi pek çok ismin burada ev aldıklarına yönelik haberler basında yer almıştı. 

Beykoz Konakları, İstanbul'un göbeğinde doğa ile iç içe olmak, çeşitli aktiviteler yapmak, geniş bahçeli ve havuzlu villalarda keyif sürmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Kerem Bürsin'in dekorasyon ve tadilat işleri bittikten sonra yeni evine taşınması bekleniyor. 

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi