27 / 04 / 2024

Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Darcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Kartal, Petroliş Mahallesi, Truva Sokak'ta kuruldu.



Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Darcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI ÜRÜNLERİ ALANINDA a-Her türlü inşaat ve yapı ürünleri, banyo armatürleri, aksesuarları, bataryalar, musluklar, el duşları, örgülü hortumlar, evyeler, küvetler, lavabolar, şifonlar, vanalar ve tesisat ürünlerinin ve hammadde ve malzemelerinin, imalatını, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. b-Her türlü fayans, seramik, mermer, granit, yer döşeme malzemeleri, parke, duvar kağıdı, strafor, kireç, yapıştırma malzemeleri, alçıpan, izotuğlalar, çelik hasırlar ve mamüllerinin, hammadde ve malzemelerinin imalatını, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. c-Her türlü inşaat ve yapılarda kullanılan, demir çimento, hazır beton, tuğla, kiremit, kum, çakıl, nalburiye, dekorasyon, boya, mobilya, ahşap ve metal ürünler ile bunların hammadde ve malzemelerinin imalatını alımını, satımını, imalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. GIDA ALANINDA a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. d. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Şirket gıda ile ilgili ihalelere girmek, mevcut işlerin taşeronlar tarafından yapılmasını sağlamak ve taşeronluk yapmak. Şirket yukarıda amaç ve konusu yazılı işleri gerçekleştirmek için; Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket konusu ile ilgili satış mağazası, imalathane ve fabrikalar, depolama ve dağıtım tesisleri kurabilir ve işletebilir. Konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kurum ve kuruluşların açmış olduğu ihalelere iştirak edebilir, taahhütlerde bulunabilir. 



Geri Dön