Keskinoğlu, dört yılda 500 'Tavvuk Restoran' açacak
Keskinoğlu, 2,5 milyon dolar harcayarak kurduğu 'Tavvuk Restaurant'a franchise vererek Türkiye'nin tüm illerine yayılmayı planlıyor. Şirket, 2012'ye kadar 200 restoran açarak 1.000'den fazla kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor
Şirket, 2012'ye kadar 200 restoran açarak 1.000'den fazla kişiye istihdam sağlamayı, 2015 yılına kadar ise 500 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Şirketin faaliyetleri konusunda bilgi veren Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, franchise ücretinin 30 bin lira olduğunu, servis ücreti olarak da yıllık toplam cirodan yüzde 3,5 oranında pay alacaklarını kaydetti. Şirket ayrıca restoranlarla ilgili reklam, pazarlama, iletişim faaliyetleri için tanıtımla ilgili olarak yıllık ciro üzerinden yüzde 2 ücret alacak. İki ay içinde İzmir'de en işlek caddeler üzerinde 3 dükkan açılacak. Bunların işleyişi dikkate alınarak gelecek yıl başından itibaren franchise almak isteyenlerle görüşüp franchising vermeye başlanacak. Keskin Keskinoğlu, Akhisar'daki restoranın çok geniş bir konsepti bulunduğunu, burada 130 çeşit ürün sunduklarını kaydederek, "Burası, bizim amiral gemimiz. Beklentilerimizden daha iyi gidiyor. Bu işten memnun olduğumuz için bu işi yapmaya heveslendik. İstanbul'da 'Bayim Olur Musun' fuarına katıldık. Orada yaklaşık 300 başvuru aldık. Bunlardan 50 tanesi çok ciddi başvurular." dedi. 'Tavvuk' restoranında Türk geleneksel damak tadına uygun ürünler sunmak istediklerini dile getiren Keskinoğlu, açılacak restoranlarda geleneksel tatların yanı sıra tavuklu lahmacun, galeta unlu lades lokma sunacaklarını, kahvaltılarda menemenleri seçenekli yumurta ile yapacaklarını anlattı. Akhisar'da sundukları tavuklu baklavanın insanlar tarafından ilginç bulunduğunu ifade eden Keskinoğlu, "Tatlının içine kattığımız tarçın tavuğun tadını kapatıyor. Şu ana kadar 'beğenmiyorum' diyen olmadı." diye konuştu.
Zaman