23 / 12 / 2024

Et-inn Restoran

Et-inn Restoran

Gayrimenkul şirketi Teknik Yapı, restoran işine girdi. Şirket, 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran’ı hizmete açtı

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Nusr-Et Steakhouse Katar'da restoran açıyor!

Doğuş Grubu’nun sahibi Ferit Şahenk’in ortağı olduğu Nusr-Et Steakhouse’un daha önce Dubai’de açtığı restoranın büyük ilgi görmesinin ardından şimdi de Körfez Bölgesi’nin en zengini olarak bilinen Katarlılar Nusr-Et’i dört gözle bekliyor.

Etçibaşı Restoran Çeşme'de şube açtı!

Naci Usta, Narlıdere ve "Etçibaşı" olarak 1,5 yıldır hizmet verdiği Alsancak Limanı'nı karşısındaki şubesinden sonra, Çeşme'de de bir şube açtı. Restoranda Ala Carte menü et ve Türk Mutfağı'nın eşsiz yemeklerini sunulacak.

Erkan Petekkaya restoran açıyor!

Erkan Petekkaya, ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Et işi yapıyorum, 15 güne kadar bir restoran açıyorum dedi...

Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü satış ofisi!

Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü satış ofisi Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi No: 228 Beylikdüzü / İstanbul adresinde Ova Et Kanat Restoran'ın karşısında yer alıyor.

Günaydın Et Restoranı 80 ülkede restoran açmayı hedefliyor!

Katarlı bir fonla masaya oturan Günaydın Et Resotranı 80 ülkede restoran açmayı planlıyor...

Şah inn Paradise, Ramazan'da da yüzde 100 doluluk yaşıyor!

Alternatif turizmde sektör lideri Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi

Günaydın Et 4 ayda 6 şube açacak!

Günaydın Et’in ortağı Cüneyt Asan, yurtdışında büyüme planları yapıyor. Günaydın Et önümüzdeki 4 ayda 6 şube daha açacak...

Nusr'ET, akademi kurup aşçı yetiştirecek!

2013'te ABD'yle yurtdışına açılmayı planlayan Nusr'ET, akademi kurup aşçı, kasap ve garson yetiştirecek. Nusr'ET'in ortağı Gökçe, Trakya Bölgesi'nde kendi hayvanlarını yetiştirecekleri bir çiftlik kuracaklarını da söyledi

Autogrill, Türkiye’de 13 restoran açacak!

İtalya merkezli dünyaca ünlü yiyecek zinciri Autogrill, Türkiye’ye geliyor. Havaalanları ve otoyollar üzerinde açtığı restoranlarla bilinen Autogrill’in, Türkiye’de 10 yıl içinde restoran sayısını 13’e ulaştıracağı bildiriliyor

McDonald’s yıl sonuna kadar 35 restoran daha açacak!

Son 5 yılda Türkiye’ye 100 milyon dolar yatırım yapan McDonald’s, yıl sonuna kadar 35 yeni restoran açıp 1000 kişiyi işe alacak

Et-inn Restoran Haberi

Et-inn Restoran

Kadıköy Belediyesi'nin Atatürk Caddesi’ndeki 10 dönümlük arazi için 30 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle açtığı ihaleyi kazanan Teknik Yapı Holding, restoran, spor tesisi ve otoparktan oluşan üçlü bir hizmet konsepti gerçekleştirdi.

Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, inşaat sektöründe yap- sat kavramının son 7 yılda değiştiğini ve satış sonrası servis ve hizmet odaklı projelerin standartlaştığını hatırlattı.

Restoran işletmeciğinin de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, “Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite, hizmet ve üründen olaşan üçlü sacayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye’nin ve İstanbul’un en seçkin ustalarını bir araya getirdik” açıklamasında bulundu.

“Kendi markamızı yaratmak istedik”

“Hazırı almak yerine kendi markamızı yaratmak istedik”...