04 / 05 / 2024

KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!


KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Kadri Gürkan Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi'nde kuruldu.



KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Kadri Gürkan Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi'nde kuruldu. 


KGE Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi  iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7- Şirketin konularına giren işleri yapan yerli ve yabancı hakiki ve hükmü şahıslarla şirket teşkili ve mevcut ticari işlemlere iştirak etmek. 8-  Şirket borçlarının ve alacaklarının temini için ipotek vermek, almak, rehin almak, vermek ve ipotekleri fek ve tadil etmek. 9- Şirket işleri için gerekli taşıtları satın almak, satmak, devretmek ve onlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflar yapmak. 10-Şirketin konuları ile ilgili olarak marka, ihtira berati, telif hakları, ustalık (know-how)  ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap etmek, devir ve ferağ etmek. 11- İştigal konularının gerçekleştirilebilmesi için her türlü teknolojiden ve rasyonalizasyon tedbirlerinden yararlanmak ve bu konuda işbirliği yapmak, amacı ile ilgili olarak uluslararası sergiler, fuarlar, seminerler ve konferanslara, panayırlara ve Türk  haftalarına iştirak etmek. 12-  Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar , kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde  irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları      gerçekleştirebilir.



Geri Dön