İş Fırsatları

KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Karayolları Genel Müdürlüğü kura çekimi başladı. Başvuruda bulunan kişiler sorgulama ekranını araştırıyor. İşte il il kura sonuç sorgulama ekranı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin! 2-8 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvuruları İŞKUR üzerinden alınan KGM işçi alımında merakla beklenen gün geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün kura çekimleri bugün itibariyle başladı. 2-8 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvuruları İŞKUR üzerinden alınan KGM işçi alımında merakla beklenen gün geldi. KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

 

İLLERE GÖRE KURA TARİHİ BELLİ OLDU!

Kura çekilişi illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il ve meslek için ayrı ayrı kesintisiz kayıt altına alınarak yapılacaktır.

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum,
Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars.

Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman,Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce.
 

3 BİN ASİL VE 9 BİN YEDEK ADAY BELİRLENECEK!

Yapılacak kura işlemleri sonucunda kadro sayısı kadar ASİL aday seçilece,  kadro sayısının 3 katı aday da yedel olarak seçilecek.

 İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Genel Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşecek.

KGM İŞÇİ ALIM KADROLARI!

- 80 Ağır Makine Yağcısı,
- 37 Asfalt Usta Yardımcısı,
- 20 Aşçı Yardımcısı,
- 75 Aşçı,
- 288 Atölye Usta Yardımcısı,
- 144 Bakım İşçisi,
- 7 Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı,
- 249 Bina ve Mal Bakıcısı,
- 631 Düz İşçi,
- 25 Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası,
- 17 Elektrik Tesisatçıcı,
- 42 Elektronik Ustası,
- 59 Greyder Operatörü,
- 168 İş Makinası Operatörü,
- 374 Kalifiye İşçi,
- 51 Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik),
- 83 Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası,
- 12 Makina Operatörü,
- 7 Marangoz,
- 15 Sıhhi Tesisatçı,
- 591 Sürücü Operatörü,
- 9 Traktör Operatörü,
-15 Vinç Operatörü

 

Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun!