Otomobil

Kia Rio 2022 Şubat fiyat listesi! 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Rio modelinin Türkiye fiyat listesini belli oldu. Peki Kia Rio şubat ayı fiyat etiketleri ne oldu? Kia Rio güncel fiyat listesi haberimizde...png" />2022 senesi ile birlikte gelen zamlar otomobil fiyatlarını da yakından etkiledi

2022 senesi ile birlikte gelen zamlar otomobil fiyatlarını da yakından etkiledi. Otomobil markaları bunu üzerine şubat ayına özel fiyat listelerini güncellediler. Yeni Kia Rio, şubat ayına özel fiyat listesini açıkladı. Geçtiğimiz ay 289 bin 900 TL olan Kia Rio, şubat ayı fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ülkemizde en çok satan modeller arasında yer alan Kia Rio modeli, gelişmiş güvenlik teknolojileri, pratik kullanımı, 4. Jenerasyon tasarımı ve yeni bağlantı özellikleri ile B sınıfı bir hatchback modeli. 

Peki Kia Rio'nun özellikleri neler? Cevabı haberimizde...

 

Otomobil bu özellikleri sayesinde sınıfının öne çıkan isimlerinden olmayı başarıyor. Göz alıcı tasarımı ile üst düzey teknolojinin birleştirilmiş hali şeklinde otomobil severlerin karşısına çıkıyor. Rio kullanıcılarına konforlu ve dengeli bir sürüş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Üst düzey teknolojisi ve modern yapısı ile hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımına uygun bir otomobil olarak alıcılarının karşısına çıkıyor. 

Otomobilin 325 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin tercihleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Ria kendi sınıfının en iyi modellerinden olarak dikkatleri üzerine topluyor. Araçta kabinin ön ve arka taraflarında USB girişleri bulunduran Rio, otomobil severlerin her ihtiyaçlarını bu araç ile karşılayacağını belirtiyor.

Mobil cihazları, bilgi ve eğlence sistemlerine bağlama imkanı da sunuyor. Ayrıca otomobil hareket halindeyken şarj edebilme özelliğine de sahip. Kia Rio, 1.450 mm yüksekliğe, 4.065 mm uzunluğuna ve 1.725 mm genişliğine sahip iç hacmi ile alıcılarını bekliyor. 

Peki Kia Rio güncel fiyatı ne oldu? Kia Rio ne kadar? Cevabı haberimizde...

 

İşte Kia Rio güncel fiyat listesi...

Kia Rio 1.2L 84 PS Manuel, Benzin, Cool
Liste Fiyatı:
299.900 Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik, Benzin, Cool
Liste Fiyatı:
359.900 Türk Lirası

Kia Rio 1.4L 100 PS Otomatik, Benzin, Elegance Konfor
Liste Fiyatı:
399.900 Türk Lirası

Volkswagen Gol'ün fiyatı belirlendi: 190 bin TL'den satılacak!

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!

Tofaş’tan bomba haber geldi! Tofaş Şahin ortalığın tozunu attırmak için geri dönüyor!

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Citroen C5 Aircross'tan akıl almaz fiyat listesi!