Otomobil

Kia Stonic'te ipler koptu! Fiyat güncelleyen markalar arasında yerini aldı!

Kia Stonic, şubat ayına özel indirimli fiyat listesini açıkladı. Peki Kia Stonic şubat ayı fiyatları ne oldu? Kia Stonic güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor...Bu adım otomobil severleri heyecanlandırdı

Döviz kurunun dalgalanması sonucunda otomobil markaları büyük bir adım atarak güncel fiyat listelerinde değişiklik yaptı. Bu adım otomobil severleri heyecanlandırdı. Güney Kore kökenli otomobil üreticisi Kia, heyecanla beklenen Stonic modelinin 2022 şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesini resmen açıkladı. Kia Stonic B sınıfında ve SUV kategorisinde yer alıyor. Model küçük otomobillerle aynı oranlara sahip.

Son zamanlarda SUV kategorisinde yer alan bu otomobiller sürekli karşımıza çıkar hale geldi. SUV araç modelleri prestijli görünümleri, göz alıcı tasarımları ve dinamik tarzlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 2018 Reddot ve İF Tasarım ödülleri'nin sahibi olan Kia Stonic, SUV kategorisindeki araçlar arasında öne çıkarak kendisini belli ediyor.

Farklı donanım seçenekleri ve çekiş özellikleriyle alıcılarını bekliyor. Hem arazide hem de şehirlerde kullanılabilen otomobiller, herkese hitap ediyor. Kia Sitonic, 352 litrelik bagaj hacmine ve ısıtmalı koltuklarıyla ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Kia Sitonic, sürücülerine üst düzey konfor ve güvenlik sağlayarak engebeli arazilerde yüksek performans gösteriyor. 1.2 litrelik ve 1.4 litrelik benzinli motor seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor. 100 beygir gücüne kadar çıkabilen bu otomobiller 100 kilometrede 6.9 litre yakıt tüketiyor. Kia Stonic, çift renk tavan, elektrikli ve katlanabilir yan aynalar, ısıtmalı direksiyon sistemi, çarpışma önleme asistanı, LED ön farlar ve şerit takip asistanı özelliklerine sahip.  

İşte merak edilen güncel fiyat listesi...

 

İşte merakla beklenen Kia Stonic şubat 2022 güncel fiyat listesi...

Stonic 1.2L 84 PS Manuel Benzin Cool
Satış fiyatı: 359.900 Türk Lirası

Stonic 1.0L 100 PS Manuel Benzin Cool
Satış fiyatı:
382.900 Türk Lirası

Stonic 1.4L 100 PS Otomatik Benzin Cool
Satış fiyatı:
402.900 Türk Lirası

Stonic 1.4L 100 PS Otomatik Benzin Elegance
Satış fiyatı:
469.900 Türk Lirası  
Kampanyalı satış fiyatı: 466.900 Türk Lirası

Stonic 1.4L 100 PS Otomatik Benzin Prestige
Satış fiyatı:
499.900 Türk Lirası

Stonic 1.0L 100 PS Otomatik Benzin Elegance Konfor
Satış fiyatı:
509.900 Türk Lirası

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!

Citroen C5 Aircross'tan akıl almaz fiyat listesi!

Dacia’da gözler 3. Çeyreğe dikildi: Tek hedefi Jogger modelini vergi dilimine sokmak!

Peugeot modelleri Avrupa'nın yükselen yıldızı mı oluyor?

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!