Otomobil

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Her ay olduğu gibi eylül ayında da Türkiye pazarında satışa sunduğu modellerinin fiyat listesini paylaşan Kia, Picanto ve Rio modellerine zam yapmadığını ve bu modeller için Ağustos 2023 fiyatıyla yola devam ettiğini açıklamıştı. Kia, son olarak Stonic modeline de zam yapmadığını açıklayarak Stonic sahibi olmak isteyen kişilere müjdeli haberi verdi. Öte yandan, verdiği haberlerle müşterilerini sevindiren Kia, ilerleyen günlerde Stonic başta olmak üzere tüm modellerine ilerleyen günlerde yeni bir zam yapıp yapmayacağına ilişkin şu an için bir açıklama yapmadı.

KİA STONİC TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Motor: 1.2L DPI

Motor: 1.4L DPI

KİA STONİC FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.kia.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Eylül 2023 tarihinde saat 02.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.89 Türk Lirası, Euro 29.91 Türk Lirası, altının gramı ise 1661 Türk Lirası değerindedir.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’nın ticari aracı Bongo’nun yeni fiyatı belli oldu!  İşte Bongo’nun yeni fiyatı...