27 / 04 / 2024

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 



Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş, K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş ile K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş. şirketlerinin 3'ü de Beşiktaş'ta kuruldu. 

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu!  

KİBAR HOLDİNG TARİHÇE 

Kibar Holding A.Ş., 1984 yılında kuruldu. 1972'de sanayiciliğe ilk adımı atan Kibar Holding, 1998'de Assan Gıda San. Ve Tic. A.Ş.'yi, 1996'da Assan Lojistik ve Filo Kiralama'yı, 2008'de de Assan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'yi kurdu. 

Assan Gayrimenkul, gubun muhtelif arsalarının geliştirilmesinin yanı sıra, grubun gayrimenkul alanında yeni yatırım yapacağı alanların belirlenmesi, gayrimenkul alımlarının yapılması, mevzuatın ve hukuki sürecin takibi, nihai projenin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi gibi faaliyetleri yürütüyor. Kibar Grubu’nun önemli üretim tesislerinin yer aldığı kampüslerin işletmelerini de sürdüren Assan Gayrimenkul,  beklentileri aşan fonksiyonelliği ve estetiğiyle yenilikçi projeler geliştirerek, projelerin sürdürülebilirliği misyonuyla faaliyette bulunuyor. 

ASIM KİBAR KİMDİR? 

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

1993'te Kayseri'de doğan Asım Kibar, iş hayatına 1951'de manifatura ticaretiyle başladı ve 1964 – 1970 yıllarında Orta Anadolu Mensucat Fabrikası'nda sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev üstendi. 

1970'de demir ticaretine başlayarak İstanbul'da aile şirketini kuran Asım Kibar, günümüzde toplam 24 şirketi bünyesine sahip Kibar Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev üstleniyor. 

Erciyes Üniversitesi Semiha Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi'ni Kayseri'de kuran Asım Kibar, Erciyes Üniversitesi tarafından “Fahri Doktora” ünvanını aldı. Ayrıca, Kibar, 1997'de Siyaset Dergisi tarafından "Yılın İşadamı", 1998 yılında Milli Prodüktivite Merkezi tarafından "Yılın İşadamı", 1998 yılında Kayseri Sanayi Odası tarafından "Özel Ödül", 1999 yılında Rotary Club Kocaeli ile Nokta Dergisi tarafından "Yılın İşadamı" ödüllerine layık görüldü. 2002'de İtalya Cumhurbaşkanlığı tarafından "Commandatore Liyakat Nişanı”, 2016'da  Capital ve Ekonomist Dergisi tarafından “Türk İş Dünyası Onur Ödülü” aldı. 

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, 10.01.2014 tarihi itibariyle Kibar Grubu bünyesindeki aktif iş hayatını Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olarak sürdürüyor. Ayrıca, Kibar, Toplum Gönüllüleri Vakfının kurucu üyesidir.

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

HANGİ ŞİRKET KAÇ LİRA SERMAYE İLE KURULDU? 

1. K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin lira sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

2. K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin lira sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

3. K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin lira sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Söz konusu üç şirket, gayrimenkul hizmetleri alanında kuruldu. Şirketler, yurt içinde ve yurt dışında her çeşit gayrimenkul, gayrimaddi ve fikri hakları sınırlı ve sınırsız ayni haklar ile şahsi hakları tasarruf edebilecek.

Şirketlerin konuları şu şekilde açıklandı:

"Yürürlükteki konuların cevazı dahilinde olmak koşulu ile yurtiçinde ve yurt dışında her çeşit gayrimenkul, gayrimaddi ve fikri hakları sınırlı ve sınırsız ayni haklar ile şahsi hakları tasarruf edebilir. Yukarıda anılanları gerektiğinde terhin veya ipotek edebilir, satın alabilir, satabilir veya devir ve ferağ edebilir, tesis edebilir ve lüzumu halinde taşınır ve taşınmaz malın gayrimaddi malları ve hakları kiralayabilir, turistik amaçlar dahil olmak üzere çeşitli amaçlarla kiraya verebilir, alt kiralama yapabilir. edebilir, Şirket lehine rehin ve ipotek alabilir, takyidatlı taşınmazları ipotek edebilir, ipotek dahil olmak üzere bu hakların hepsini fek ve terkin edebilir. Takyidatlı ve takyidatsız gayrimenkuller ile ilgili kira sözleşmelerini ve satış vaadi inşaat sözleşmelerini tapuya şirket lehine şerh verebilir... ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler"

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön