27 / 04 / 2024

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...



Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi toplam 101 milyon 695 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş, K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş. ve K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş'nin adresleri Zorlu Center Beşiktaş olarak belirtildi. 

Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı tarafından geçtiğimiz ay da 3 yeni şirket kurulmuştu. K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş, K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş ile K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş. şirketlerinin toplam sermaye bedeli de 55.8 milyon TL olmuştu. 

Kibar Holding ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

ŞİRKETLER HANGİ ALANDA FAALİYET GÖSTERECEK? 

Şirketlerin meslek grubu gayrimenkul hizmetleri olarak belirlendi. 3 şirketin de konusu aynı. İşte şirketlerin konuları: 

1-Yürürlükteki konuların cevazı dahilinde olmak koşulu ile yurtiçinde ve yurt dışında her çeşit gayrimenkul, gayrimaddi ve fikri hakları sınırlı ve sınırsız ayni haklar ile şahsi hakları tasarruf edebilir. Yukarıda anılanları gerektiğinde terhin veya ipotek edebilir, satın alabilir, satabilir veya devir ve ferağ edebilir, tesis edebilir ve lüzumu halinde taşınır ve taşınmaz malın gayrimaddi malları ve hakları kiralayabilir, turistik amaçlar dahil olmak üzere çeşitli amaçlarla kiraya verebilir, alt kiralama yapabilir. Şirket lehine rehin ve ipotek alabilir, takyidatlı taşınmazları ipotek edebilir, ipotek dahil olmak üzere bu hakların hepsini fek ve terkin edebilir. Takyidatlı ve takyidatsız gayrimenkuller ile ilgili kira sözleşmelerini ve satış vaadi inşaat sözleşmelerini tapuya şirket lehine şerh verebilir. 

2-Her çeşit arsa ve arazi üzerine konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ,sınai tesis, ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer malları inşa tevsi ve ...ve 07.12.2023 tarihinde tescil edilen,ana sözleşmesinde yazılı olan diğer hususlar.

HANGİ ŞİRKET KAÇ TL SERMAYE İLE KURULDU? 

1. K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş.: 35 milyon 25 bin TL 

2. K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş.: 6 milyon 520 bin TL 

3. K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım A.Ş.: 60 milyon 150 bin TL 

ASIM KİBAR KİMDİR? 

Kibar Holding ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Asım Kibar, 1993 yılında Kayseri'de doğdu ve iş hayatına 1951'de manifatura ticaretiyle başladı ve 1964 – 1970 yıllarında Orta Anadolu Mensucat Fabrikası'nda sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.  

1970 senesinde demir ticaretine başlayarak İstanbul'da aile şirketini kuran Asım Kibar, günümüzde toplam 24 şirketi bünyesine sahip Kibar Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevde bulunuyor. 

Erciyes Üniversitesi Semiha Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi'ni Kayseri'de kuran Asım Kibar, Erciyes Üniversitesi tarafından “Fahri Doktora” ünvanını aldı. Ayrıca, Kibar, 1997 senesinde Siyaset Dergisi tarafından "Yılın İşadamı", 1998'de Milli Prodüktivite Merkezi tarafından "Yılın İşadamı", 1998 yılında Kayseri Sanayi Odası tarafından "Özel Ödül", 1999 yılında Rotary Club Kocaeli ile Nokta Dergisi tarafından "Yılın İşadamı" ödüllerine layık görüldü. 2002 senesinde İtalya Cumhurbaşkanlığı tarafından "Commandatore Liyakat Nişanı”, 2016'da  Capital ve Ekonomist Dergisi tarafından “Türk İş Dünyası Onur Ödülü” sahibi oldu.  

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, 10 Ocak 2014 tarihi itibariyle Kibar Grubu bünyesindeki aktif iş hayatını Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olarak sürdürüyor. Ayrıca, Kibar, Toplum Gönüllüleri Vakfının kurucu üyesidir.

KİBAR HOLDİNG NE ZAMAN KURULDU, HANGİ ALANLARDA FAALİYET GÖSTERİYOR? 

1984 yılında kurulan Kibar Holding A.Ş., 1972'de sanayiciliğe ilk adımı attı. Şirket tarafından 1998'de Assan Gıda San. Ve Tic. A.Ş., 1996'da Assan Lojistik ve Filo Kiralama'yı, 2008'de de Assan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. kuruldu. 

Assan Gayrimenkul, grubun muhtelif arsalarının geliştirilmesinin yanı sıra, grubun gayrimenkul alanında yeni yatırım yapacağı alanların belirlenmesi, gayrimenkul alımlarının yapılması, mevzuatın ve hukuki sürecin takibi, nihai projenin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi gibi faaliyetleri sürdürüyor. 

Kibar Grubu’nun önemli üretim tesislerinin bulunduğu kampüslerin işletmelerini de yürüten Assan Gayrimenkul, beklentileri aşan fonksiyonelliği ve estetiğiyle yenilikçi projeler geliştirerek, projelerin sürdürülebilirliği misyonuyla ilgileniyor. 

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön