26 / 06 / 2024

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.



Kıbrıs Türk yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Ülke genelinde yüksek faiz oranları ve fahiş fiyatlar, yatırımcıları kaçırdı. Türkler yatırım için rootatı Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta konutta ödeme kolaylıkları ve daha cazip fırsatlar ile yüksek kira getirisi, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Son zamanlarda yine yatırımcıları teşvik edilci yeni düzenlemeye gildidi.  Yeni düzenleme ile Türkler artık Kıbrıs'tan üç tapu sahibi olabilecek.

TAPU SINIRI BİRDEN ÜÇE YÜKSELDİ

Son yıllarda özellikle Pound üzerinden kira geliri elde edebilmek için KKTC'den konut sahibi olan Türk vatandaşları için KKTC'den yeni bir hak müjdesi geldi. KKTC Türk vatandaşlarına tapu sınırını birden, üçe yükseldi. 

Kıbrıs a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

TÜRKİYE'DEKİ FAHİŞ FİYATLAR YATIRIMCILARI KAÇIRDI

Türkiye'de akıl almaz rakamlara ulaşan konut fiyatları sonrasında Türkiye'de ev sahibi olamayan vatandaşların yatırımda rotasını çevirdiği KKTC'de Türk vatandaşları için bir hak daha getirildi.

ÖNCEDEN BİR TAPU HAKKI VARDI!

Pound ile kira geliri elde etmek isteyen yatırımcıların tercihi olan KKTC'de artık Türk vatandaşları 3 adet tapu sahibi olabilecek. Düzenleme öncesinde Türk vatandaşlarının yalnızca 1 tapu hakkı vardı.

KIBRIS'TA KONUT FİYATLARI NASIL? 

Show Ana Haber'in haberine göre yavru vatan KKTC'de Girne merkezde 1+1 dairenin getirisi 450 ila 600 pound arasında. Yani bugünkü kurla 16 bin 400 ila 26 bin 650 TL arasında değişiyor. 1+0 dairelerin fiyatları ise 2 milyon 256 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Kuzey Kıbrıs'ta yabancıların mal edinme ve uzun vadeli kiralama şartlarına yeni düzenleme!

Geri Dön